Să ne crucim împreună sau să ieșim și noi în stradă ca...

Să ne crucim împreună sau să ieșim și noi în stradă ca să ne recuperăm țara?

0 86

„Justițea” lui Werner și a lu’ Greco! Procuroarea bătăușa rămâne în funcție! Werner cere desființarea secției speciale! GRECO vrea la fel! Protocoalele ilegale ale justiției cu SRI-ul nu sunt denunțate! Curtea de Apel Craiova respinge cererea de revizuire în Cazul Sorina!
GRECO ne spune ca lumea dacă a aflat de protocoale, se pierde încrederea în justiție! România are în continuare MCV!
În Schengen nu suntem! Toți ne fac corupți! Noi romanii am ajuns să spunem singuri despre noi că suntem cei mai corupți! De ce? Noi, de proști! Ei, din interese foarte mari!

Apare una care candidează la prezidențiale, îmbrăcată toată în culorile SUA și flancată de Klemm și alți parteneri dubioși și ne zice să o votăm! Kovesi primește grad, ne spune instanța, prin propunerile și semnăturile trăienelului și klausului la numrile în funcții peste pregătirea ei profesională! Procurorii DNA Ploiești și alții ca ei sunt bine merci în libertate! Oameni nevinovați merg în continuare la pușcărie, chiar dacă nu există probe! Votul cetățenilor nu contează, pentru că STS fraudează și decide cum vrea și cum este mai bine pentru servicii!

Dubla măsură, aici și afară! Ce este interzis în justiția din UE, în România ne cer sa aplicăm! Dacă Dragnea a cerut impozitarea multinaționalelor, a fost executat politic și băgat la pușcărie!
Ministresa justiției, Anuța lu’ Birchall, ne explică ca la handicapați – cacofonie intenționată, doar vorbim despre acțiuni cu aromă de latrină – că trebuie respectate regulile atunci când ești membru într-un club (care club?)!

Pădurile sunt defrișate de austrieci în continuare într-un mod barbar și nimeni nu le face nimic! Gazele din Marea Neagră sunt negociate de străini, iar noi nu ne alegem cu nimic! ANAF-ul nu îndrăznește să controleze multinaționalele! OMV nu respectă contractul cu statul român și tot ei dau în judecată Ministerul Mediului la Curtea Arbitrară de la Paris – ăsta da tupeu grosier și aroganță maximă! Factura de apă este umflată de francezi și o plătim acestora!Factura la energie o plătim italienilor! Portul Constanța urmează sa fie dat olandezilor pentu intrarea în Schengen!

Președinte, care să apere interesele românilor, nu avem! Guvern pro-românesc, la ora actuală, nu avem! Ambasadele decid în continuare și controlează guvernul României! Foștii torționari au ocupat și ocupă funcții înalte în statul roman! Șefa ICCJ și judecătorii nu respecta legea, execută oameni și-i bagă la pușcărie! Parte din judecatorii CCR sabotează decizii importante legate de CP și CPP! Procurorii din CSM sabotează și ei, prin boicotarea prezenței la ședințele plenului, numirea Adinei Florea în fruntea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, deși aceasta a câștigat concursul pentru postul respectiv! Tot la CSM și tot secția de procurori se face că nu vede abuzurile de putere și decide să apere procurorii bătăuși, nu să-i suspende din funcție! Copiii au ajuns sa fie vânduți în România cu ajutorul instituțiilor din România, care trebuie să le  apere drepturile! Adevărații corupți sunt protejați și rămân cu milioanele furate!

Mai sunt multe fapte strigătoare la cer, dar cred că este suficient ce am prezentat ca să trag o concluzie. Ce este UE? O mafie international, cu interese economice foarte mari. Se îmbogățesc pe spatele țărilor transformate în colonii bune de muls, ca România. Ce facem noi? Noi stăm și ne uităm cum suntem jefuiți de străini cu complicitatea unor cozi de topor autohtone,  controlate tot de străinii care le mai arună și lor câte un ciolan de ros. De ce nu avem justiție corectă? Simplu! Pentru că nu se vrea de stăpânii coloniei și de slugile lor din  serviciile secrete. JUSTIȚIA ESTE CHEIA PENTRU NORMALITATEA DIN ROMÂNIA! De aici a început jefuirea țării și tot aici trebuie să se termine! Atâta timp cât nimeni nu răspunde, nu va exista un parchet care să cerceteze judecătorii  și procurorii asupra cărora planează suspiciuni de corupție și nu va fi legiferată o lege a răspunderii magistraților, atunci stăpânii coloniei, UE și SUA sunt mulțumiți. De aceea magistrații pătați și UE cer cu îndârjire desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și se opun legii răspunderii magistraților.

  „Justițea” lui Werner și a lu’ Greco! Procuroarea bătăușa rămâne în funcție! Werner cere desființarea secției speciale! GRECO vrea […]

România, după 30 de ani, este o țară mai supravegheată decât era pe vremea comuniștilor și mai terorizată de noua Securitate prin intermediul unei justiții docile, care bagă oameni nevinovați în pușcării la comandă. Iar singurii vinovați suntem noi, românii pentru că am acceptat toate mizeriile acestea! Iar șefii serviciilor secrete au tradat România!

Cei care conduc SRI, Jandarmeria, Poliția, Armata, și alte instituții, care trebuie să apere țara, poartă pe dedesubt uniformele altora, nu ale statului român, cum bine a declarat recent într-un discurs Cătălin Cherecheș, curajosul primar din Baia Mare.
Până când românii nu vor deschide cu adevărat ochii și nu se vor deștepta, așa cum le spune chiar imnul nostru national și nu vor manifesta masiv în stradă împotriva statului paralel, într-un număr mai mare decât cel al „protestatarilor” profesioniști  #rezist, care apără contra cost multinaționalele și marionetele prin care străinii conduc România, aceasta va rămâne o colonie în continuare, iar noi cei mai săraci europeni din țara ce-a mai bogată în resurse a Uniunii Europene! Nimeni în afara de noi, românii, nu o să ne vrea binele, niciodată… Străinii își văd doar propriile lor interese și atât!

Codruța CERVA

http://www.justitiarul.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.