Sa moara Geoana de ciuda: Nita a fost reales

Sa moara Geoana de ciuda: Nita a fost reales

0 52

Cand te cheama Mircea (Geoana) n-are rost s-o faci pe Gigi (Durul). De hotararea Biroului Executiv central al PSD s-a ales praful (in ochii lumii). Daca liderii de la Cluj si-au parasit toate functiile de conducere, nu acelasi lucru s-a intamplat cu cei de la PSD Brasov (care niciodata nu au fost la unison cu Clujul, dar, ca sa parafrazam pe cineva Nita nu-i ca Rus, nici ca Dancu, nici ca Puscas. Nita e Nita si fiindca trebuia sa poarte un nume i s-a spus Constantin).
Omul nostru, avand ragazul gandirii stimulate de indigestia care nu l-a lasat sa treaca muntii si sa se prezinte la Bucuresti, a gandit limpede, simplu si profitabil. Triiing! Pana se dezmeticeste Geoana, pana se reped nemultumitii la beregata sa, se reconfirma in functie. A incropit de urgenta o Conferinta, a adus 189 de musterii cu mana amortita, care abia asteptau exercitiul de inviorare “Cine este pentru, impotriva, cine se abtine?”, a pus vreo trei sa voteze contra (sau nu s-au prins oamenii cand sa ridice mana) si a candidat de unul singur la functia de presedinte. Si a fost reales. Suna cunoscut? Ei si? Si totusi, cand se pune de-o revolta populara, poa’ sa te aleaga Congresul. Daca e sa zbori, zbori si mai pe urma. Cu elicopterul.
Dar sa nu ne ducem asa departe cu scenariul. Gelu Voican a-mbatranit si el, nu mai vede bine!Sa ne oprim si sa rasuflam usurati de emotia prin care am trecut. Spre marea bucurie a brasovenilor, Nita a redevenit presedinte al PSD dupa o pauza aproape insesizabila. Si cei 11 vici la fel.
Concluzia (v-o dam pe-a lui Nita) „Cei de la Bucuresti trebuie sa inteleaga ca in Brasov exista o organizatie puternica, o organizatie care poate obtine un scor bun la alegerile din toamna. Conducerea centrala trebuie sa inteleaga ca are nevoie si de filialele din Ardeal, daca vrea sa formeze un nou guvern la toamna. Prin votul de azi am demonstrat ca pana la urma organizatia este cea care isi alege oamenii din frunte”. Asa e, organizatia si-I alege si atat timp cat organizatia c’est moi…
Bravo, felicitari! Mare om, mare partid, mare viitor, mai mare decat al UDMR!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.