Sa le stea in gat!

Sa le stea in gat!

0 152

Pentru ca o asemenea nesimtire sfideaza milioanele de romani care pun pe masa copiilor si a lor si a batranilor din casa tot mai putina mancare si de calitate tot mai dubioasa, aceasta din cauza scumpirilor continue, pe de o parte, si a veniturilor tot mai mici, pe de alta parte.
Este vorba de mancarea de la restaurantul Guvernului, care s-a ieftinit cu aproximativ 20 de procente. Nu le ajunge ca se indoapa cu salarii mari si nemeritate, caci nu contribuie cu nimic la o redresare a tarii, la o viata mai omeneasca a celor pe spinarile carora belferesc cu nesimtire si aroganta.
Iata bizarul: criza ieftineste mancarea la Guvern. Angajatii Palatului Victoria pot manca, incepand de vineri, cu 20% mai ieftin. Scaderea preturilor a fost determinata de reducerea la jumatate a adaosului comercial practicat de restaurantul de stat al Guvernului.
Regia Protocolului de stat, care administreazã restaurantul si bufetul din interiorul guvernului, a decis sa ieftineasca produsele dupa ce a vazut cum vanzarile scad vertiginos de la o luna la alta. Astfel, preturile au fost reduse cu aproximativ 20%, dupa ce adaosul comercial practicat de RA-APPS a fost injumatatit, de la 60 la 30%.
Spre exemplu, pentru un antricot de vitã cu orez rantorii platesc, de acum incolo, 6,5 lei. S-au ieftinit si dulciurile si bauturile. Un pachet de biscuiþi costã 2,52 lei, o turta dulce 2,98 lei, o cafea poate fi savurata in schimbul a 1,5 lei, iar amatorii de bere pot cumpara o dozã cu 2,91 lei.
Si asta sub ochii ingaduitori ai slugii basesciene, Emil Boc, cel care ne promite ce bine o vom duce peste 5 sau 10 ani sau chiar 15. Probabil atata ne mai da sanse la viata, ca oricaror sclavi Dupa care un nou Nero va da foc unei noi Rome.
De aceea le doresc guvernantilor care se duc la restaurantul Palatului Victoria, ca si colegilor de serviciu: sta-v-ar fiecare dumicat in gat!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.