„Sa fii tanar intr-o noua Europa”

„Sa fii tanar intr-o noua Europa”

0 170

Cosiliul Local al Comunei Prejmer in parteneriat? cu Directia Judeteana pentru Tineret Brasov, Asociatia AtelieR si Asociatia de Dezvoltare Rurala Durabila ,,Euro-Rural” Prejmer si in asociere cu primariile comunelor Budila, Tarlungeni, Teliu si Vama Buzaului au organizat, ca activitate in cadrul Proiectului ,,Sa fii tanar intr-o noua Europa”, un concurs scolar zonal. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin SPP Fondul Europa 2005,? co-finantat de solicitant si parteneri.


La aceasta competitie au participar elevi din institutiile de invatamant care apartin comunelor Budila, Prejmer, Tarlungeni, Teliu si Vama Buzaului. Concursul s-a desfasurat pe cicluri scolare: primar, gimnazial si liceal.


?


Temele concursului


Scopul concursului a fost acela de a da ocazia copiilor si tinerilor din mediul rural sa-si exprime cunostintele despre Uniunea Europeana intr-o maniera creativa.


Pentru elevii din ciclul primar, concursul a avut ca tema “Capitalele tarilor din Uniunea Europeana”, in timp ce pentru ciclul gimnazial, tema concursului a fost “Traditii si popoare din Uniunea Europeana”. Elevii de liceu s-au preocupat insa de “Valorile Uniunii Europene”.? Fiecare clasa inscrisa in concurs a avut posibilitatea sa participe cu o singura lucrare.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.