Sa fii tanar intr-o Europa noua

Sa fii tanar intr-o Europa noua

0 120

La sfarsitul saptamanii trecute a fost lansat in comuna? Prejmer din judetul Brasov proiectul „Sa fii tanar intr-o Europa noua” care se adreseaza tinerilor din mediul rural din zona de sud-est a judetului cu varste cuprinse intre 14 si 29 de ani.


Proiectul a fost realizat de Consiliul Local Prejmer in parteneriat cu primariile din Teliu, Budila, Tarlungeni si Vama Buzaului, derulandu-se timp de 11 luni, cu sustinere financiara europeana in valoare totala de peste 49.000 de euro.


Programul va consta in cercetarea nevoilor tinerilor, implicarea in activitatile lor si instruirea celor selectati ulterior pentru informarea cetatenilor in ce priveste relatia dintre valorile proprii comunitatii si cele europene. Prin intermediul materialelor infomative care vor fi realizate si distribuite, precum si prin editarea unui ziar cu date despre integrarea europeana, tinerii vor afla mai multe despre procesul de aderare si impactul acestuia. La final vor avea loc mai multe concursuri scolare cu premii cu tematica europeana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.