Să fie un blestem al Brașovului acel Aeroport de poveste?

Să fie un blestem al Brașovului acel Aeroport de poveste?

I-aca, s-a scurs deja jumatate din ciclul electoral de cand dl. Adrian Vestea, care s-a remarcat la Rasnov, ca primar, a fost ales ”cu multe sperante”, președintele Judetului Brasov. Si dl. presedinte n-a reusit macar sa… zugraveasca peretii cladirii Judetului de fircalealea si mazgaliturile „miscarii Grafitti” de parca respectiva locatie seamana cu gardul unui depozit de lemne de la marginea urbei…
Ce sa-l mai intrebi de Aeroport, principalul obiectiv dupa care il vor judeca in curand alegatorii… Aplică tot reteta Cancescului: planuri, studii, credite sedinte promisiuni și apoi …reluarea de la capat a „tuturor studiilor” care au mancat deja milioane bune de lei pe …promisiuni! Până acum da – urmeaza si dumnealui reteta precedentului! Nu-l sfatuim să continue așa!
Din pacate, Brasovul a avut o nesansa teribilablestemul Aristotel Cancescu!! Acest fost securist acoperit, o spune multă lume, plasat de servicii la „la BDS-Elicoptere” s-a dovedit la Brașov un politician veros care a marcat nefast si lamentabil, și sub domnia lui Basescu, cel putin ultimele doua decenii ale vietii social politice si economice brasovene.
Deși se mima o relație proastă intre cei doi (Băsescu+Căncescu), Aristotel executa la fix toate ordinele de la Cotroceni, printre care inclusiv blocarea aeroportului de la Brașov in favoarea Aeroportului proiectat a se realiza in sudul Bucurestiului (indicatorii tehnico-economici ai investiției au fost aprobați de Guvernul Tariceanu). In acest timp se băgau milione de euro in modernizarea și extinderea aeroporturilor din Sibiu si Cluj-Napoca. Practic Cancescu a blocat Brașovul in concurența ce se realiza cu cele două orașe, Cluj-Napoca și Sibiu, ambele în prezent cu aeroporturi funcționale.
Si-a legat numele de vechi infractor in toate incercarile altora de a se „face ceva util si necesar” in aceasta zona! Fara rusine si-a asezat numele pe panouri publicitare montate pe Warthe, pe aleile de „Sub Tampa” si „Dupa Ziduri”, unde si acum, cu el condamnat si abia iesit din puscarie, numele lui Cancescu nu a fost sters de pe panourile de…prezentare a zidurilor Cetatii! e tot acolo!! Cel mai mult a sifonat infractorul din fondurile pentru investitii si reparatii, construirea Aeroportului Brasov fiin doar un exemplu.
Punand la cale tot felul de „combinatii” scopul lui n-a fost decat sa „suga” cat mai multi bani prin sifonarea catre tertze „firme” care ii dadeau darul! Asa a vrut sa puna mana pe Gradina Spitalului Marzescu, caruia ii pusese gand rau, desi a fost lasat prin TESTAMENT, de catre propietar, catre comunitatea Brasov.
Dar cea mai mare „tzeapa” trasa brasovenilor ramane fantomaticul Aeroport de la Ghimbav,  pe care alde Cancescu l-a tot construit vreo două decenii, numai pe „studii si proiecte” consumand aiurea zeci de milioane! In timpul asta, fara tiribombe electorale, sibienii  a edificat un Aeroport international adevarat despre care puteti citi mai jos:
Numărul de pasageri îmbarcați, respectiv debarcați a atins cifra de 500.000, iar numărul de pasageri aflați în tranzit s-a ridicat la 80.000
Potrivit reprezentanților Aeroportului din Sibiu, noile destinații adaugate, dar și destinațiile de vacanță  au contribuit la aproape dublarea numărului de pasageri ,multi veniti din judetul Brasov , care a crescut și numărul total de mișcări aeronave, de la 4.805 mișcări în anul 2013, laaproape dublu !
In timpul asta caraghiosul Brasovului, infractorul Cancescu a asfaltat o fasie de pajiste de 2.850 m,  in mijlocul campului, botezata… ”pista de decolare”. Adica 30 de milioane de euro ingropate in miriste, ce se va deteriora rapid! (d.d.rujan)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.