Sa fie Teo trandafir(ul) politicii romanesti?

Sa fie Teo trandafir(ul) politicii romanesti?

0 133

Daca sfarsitul lumii nu vine in fatidicul an 2012, se poate ca politica romaneasca sa mai aiba o sansa. Ironia sortii face ca “sansa” sa se numeasca Trandafir si sa faca parte din PDL-ul basescian. Camera Deputatilor din Romania si-a crescut semnificativ zestrea de bun-simt o data cu alegerea vedetei de televiziune Teo Trandafir in Colegiul 19 al sectorului 4 din Bucuresti.
Cu declaratii gen „O sa incercam sa facem o altfel de politica”, “Nu voi fi om politic ca oricare altul, ci unul atipic”, „Voi incerca sa raman alaturi de dumenavoastra cat de mult se poate”, Teo si-a cucerit nu doar electoratul colegiului respectiv, dar si oameni obisnuiti care o apreciaza ca OM, om de televiziune, dar, speram ca in curand, si ca politician. Aceste declaratii obisnuite in politica romanesca au alte intelesuri si aduc alte sperante cand sunt rostite din gura indragitei prezentatoare. Totusi, Teo are si defecte, defecte care totusi palesc in comparatie cu cele date de restul clasei politice din tara noastra, clasa unde indolenta si lenea este batuta doar de hotie si rautate.
Cea mai scurta caracterizare si, totodata, cea mai interesanta, i-a facut-o pritenul si colegul Mircea Badea: ”Teo este un om extraodinar, cum rar sunt printre politicienii romani, dar cu un defect…Este membru PD-L!” Daca si cel mai mare contestar al regimului portocaliu vede dincolo de apartenenta la un partid si are incredere in doamna deputat Teo Trandafir, de ce nu am spera si noi ca poate si alte persoane de calibru si, mai ales, de caracter, nu ar imbratisa aceast domeniu dificil.
Parafrazand o reclama, speram ca: “…Romania poate creste doar prin bun-simt si responsabilitate”, calitati pe care prea putini politicieni romani le au.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.