Să fie doar o glumă proastă : FC Braşov – Ceahlăul...

Să fie doar o glumă proastă : FC Braşov – Ceahlăul 0-2 ?

0 586
Ceea ce ar fi părut o glumă proastă, s-a transformat într-o realitate abruptă şi fără logică, pentru că ,,stegarii” au pierdut în faţa unei echipe modeste, cu un picior în liga secundă, Ceahlăul Piatra Neamţ. Deziluzia este cu atât mai mare, cu cât eşecul s-a produs chiar la Braşov şi într-un moment favorabil, pentru că mai toate contracandidatele la salvare suferiseră eşecuri…
Partida nu a avut practic istoric, pentru că FC Braşov a început foarte slab şi încă din minutul 10 a încasat gol, concomitent cu eliminarea unui jucător! A fost 1-0 pentru nemţeni, în urma unui  penalty, transformat de Achim, după un fault comis de fundaşul Matei, care a văzut cartonaşul roşu.
Până la pauză, nu s-a mai întâmplat nimic, iar în repriza a doua, în locul unei reveniri aşteptate a echipei braşovene, a urmat lovitura de graţie a Ceahlăului, care a mai înscris o dată, prin Popadiuc (min.70), ,,îngropând” toate speranţele ,,stegarilor”. Cu acest eşec (0-2), FC Braşov îşi complică situaţia în clasament şi pierde un tempo important, în lupta pentru supravieţuire.
FC Braşov : Iacob (Mutu) – Matei, Novakovic, L. Goian, Cr.Ganea – Leko, Juric, Zlomislic (Novak), Aganovic- M. Constantinescu, L. Ganea (Bencun).
,,Am început prost, am comis greşeli, am luat gol rapid, din acel penalty. În repriza a doua am controlat meciul, am avut vreo şapte ocazii clare, dar nu am marcat şi dacă nu dai gol, nu ai cum să câştigi. Am venit să muncesc aici, dar dacă patronul vrea să ma schimbe, nu am nicio problemă”, a declarat antrenorul ,,stegarilor”, Lokica.
 
În etapa următoare, FC Braşov va juca tot acasă, chiar în ziua de Paşti, cu FC Botoşani (ora 17,30).
 
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.