Sa declaram tot la ANAF !

Sa declaram tot la ANAF !

0 56

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis, prin posta, plicurile cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabilii persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in anul 2007, arata un comunicat al ANAF.
ANAF recomanda contribuabililor ca pentru transmiterea prin posta a formularului declaratiei de venit sa utilizeze plicul primit cu indicatia ‘CR’, acesta fiind un plic special pentru care nu trebuie achite taxe postale. In cazul in care vor utiliza un alt plic, taxele postale vor fi suportate de contribuabili.
Dupa completare, plicul in care a fost introdus un exemplar al declaratiei de venit va fi transmis unitatilor fiscale, prin depunerea acestuia la oficiul postal cel mai apropiat, de unde se va primi o recipisa, ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.
Persoanele fizice care in anul 2007 au realizat numai venituri din salarii sau asimilate salariilor nu au obligatia declararii acestor venituri. Termenul limita de depunere al declaratiei de venit este data de 15 mai 2008.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.