Să dea Dumnezeu ca aceşti oameni să se înşele! Vaccinul ARNm o...

Să dea Dumnezeu ca aceşti oameni să se înşele! Vaccinul ARNm o armă genetică?!

1 133

Robert F. Kennedy Jr.: „Noul vaccin COVID ar trebui evitat cu orice preț. Vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare împotriva Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație interferează direct cu materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care este manipulare genetică, care a fost deja interzisă și a fost considerată anterior o infracțiune.
Ce a fost dintotdeauna un vaccin?
A fost întotdeauna agentul patogen însuși – un microb sau virus care a fost ucis sau atenuat, adică slăbit – și a fost introdus în organism pentru a produce anticorpi.

Nu este deloc vaccinul împotriva coronavirusului!
Acest preparat este cu totul altceva! Aparține celui mai nou grup de m-ARN (ARNm). Odată ajuns în interiorul unei celule umane, presupusul „vaccin” ARNm reprogramează ARN / ADN-ul normal, care începe să producă o altă proteină. Adică nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale!
Adică este un instrument de influență genetică – o armă genetică!
Adică vor să distrugă pământenii, iar supraviețuitorii vor deveni organisme modificate genetic!
După o injecţie ARMN fără precedent, cei vaccinați nu vor mai putea trata simptomele vaccinului într-un mod suplimentar.
Vaccinații vor trebui să se împace cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați prin simpla eliminare a toxinelor din corpul uman, pentru că vor deveni persoane cu un defect genetic (cum ar fi sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc), şi deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!
Aceasta înseamnă în mod clar: Dacă un simptom al vaccinării se dezvoltă după vaccinarea cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece DAUNELE CAUZATE DE VACCINARE vor fi GENETIC ireversibile.
Aceasta este informaţia care circulă în on-line şi este cenzurată şi dezminţită în presa oficială, la fel cum sunt cenzurate toate informaţiile care nu convin marilor companii pharma.
Vă amintim că în ultimii 20 de ani mulţi medici şi cercetători cu nume sonore au declarat că sindromul Down a apărut în societatea noastră nu demult, în urma administrării vaccinurilor.
De asemenea, marele actor Robert De Niro a produs un film pe acest subiect, după ce copilul lui a dezvoltat acest sindrom în urma vaccinării, iar filmul a fost interzis de autorităţi.
Şi mai ciudat este faptul că niciodată nu a fost permisă nicio dezbatere pe subiectul vaccinului, iar informaţiile despre efectele adeverse ale vaccinului şi despre victimile vaccinului sunt cenzurate cu mare stricteţe…

Să dea Dumnezeu ca aceşti oameni să se înşele!
Nu există nicio șansă de supraviețuire pe termen lung pentru cineva care a primit unul dintre „vaccinurile” Covid(…) Nu există nicio speranță și nici o vindecare posibilă. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm cadavrele”– laureatul Nobel în medicină Luc Montagnier.
„Nu credeți … nu credeți această minciună! Nu credeți, pentru numele lui Dumnezeu! Și, pentru numele lui Dumnezeu, informați-vă înainte de a vă permite să vă vaccinați pe voi înșivă și pe cei dragi! Pentru că, dacă ați fost vaccinați odată, acele limfocite, dacă se întâmplă din nou, vor deveni și mai active. Deci, acest lucru explică de ce al doilea vaccin este întotdeauna mai rău decât primul, deoarece este amplificatorul (rapelul), nu? Și, pentru Dumnezeu … nu-l faceți a treia sau a patra oară, pentru că, dacă îl veți face, veți contribui la decimarea populației mondiale”.– profesorul Sucharit Bhakdi, de la Universitatea germană din Mainz.
Un procent mare dintre cei care au făcut vaccinul ARNm vor muri în decurs de un an … studiile pe animale ne-au arătat că până la 50% vor muri. Mai ales, până la 80% dintre persoanele din grupa de vârstă între 45 și 80 de ani vor avea complicații grave de sănătate sau vor muri”- Dolores Cahill, fost vicepreședinte al Comitetului științific al Inițiativei medicamentelor inovatoare, profesor la Universitatea din Dublin.
Este prea târziu pentru a salva pe oricine a fost vaccinat cu vreunul dintre vaccinurile Covid-19. Miliarde de oameni sunt condamnați la moarte sigură, imuabilă și dureroasă. Oricine a primit injecția va muri cu siguranță prematur, în decurs de cel mult 3 ani, în cel mai optimist scenariu”dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer.
Sursa https://truth11.com/2021/04/13/robert-f-kennedy-jr-warns-dont-take-a-covid-19-vaccine-under-any-circumstances/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.