S-Audi mai licuricilor…?!

S-Audi mai licuricilor…?!

0 1428

Imaginati-va ce „turbioane” se declansau  in presa internationala „democratica si desigur, libera…” daca regimul Bashar Assad condamna la moarte si executa 47 de opozanti !! Nici nu vrem sa ne gandim ce tirade se porneau impotriva statului Siria. Sa ne reamintim doar „spectacolul irakian”… .
Din Dictator, Criminal Sangeros ce isi ucide propii cetateni nevinovati pentru a se mentine la putere, Bashar Assad nu scapa! Imediat incepeau iar cu bombardeaua pe sirieni, de au plecat milioane de oameni unde vedeau cu ochii!! Dar fata de cea mai crunta Dictatura de pe planetta, in speta Arabia Saudita, ricanii si U.E-isti o scalda si tac malc… Oare tot in interesul democratiei!

America a adus „primavara araba” in zona levantului…PRIMAVARA ARABA
Drept urmare lumea araba s-a radicalizat si aplica Saria. Asa s-a creat ISIS cu pretentii teritoriale, tot ca o creatie a „primaverii arabe impotriva Siriei, detinatoare de noi rezerve de Petrol si Gaze. Acum ISIS si resuscitarea dorintei de revansa al-Qaeda amenintata Lumea! Trebuie sa ai soldati inarmati pe toate strazile. Cui ii convine ? Se vede de la o posta cum fac cu totii (zona oculta) un joc tembel prin care de fapt incurajeaza extremismul radical musulman ?? Si care poate produce o noua catastrofa la nivelul civilizatiei terestre. Cine are nevoie de asa ceva”
Are nevoie Europa de acesti imigranti din care  majoritatea sunt aici din motive dogmatice si nu economice !!

Arabia Saudita este sursa economica dar si religioasa a raului.
Iar America e cea mai  buna prietena cu sauditii, la fel si Israelul (Ah interesele!).
Deci cum actioneaza ei asupra celora care nu vor altceva decat construirea de cat mai multe moschei prin lume ?
Sa recitim Comunicatul … de protest al Departamentului  de Stat: „Statele Unite îndeamnă guvernul Arabiei Saudite, sa”… bla, bla. Demagogie americana  in toata splendoarea sa. Aici de ce nu o pun de o „primavara araba”? Ar avea toate motivele pe care le-au invocat in celelalte tari. Pentru ca …, motive, explicatii etc., …desi dictatura de aici este printre cele mai crunte de pe planeta. Dar Arabia Saudita cumpara arme de miliarde de $ anual din SUA. E suficient?!
Si, sa nu uitam, cata democratie sau repect pentru drepturile omului este insa si in Qatar sau Dubai?! Dar in Bahrain, unde are comandamentul flota a 5-a SUA ce e?

ISIS TDO fi fost reglementata …DICTATURA crunta cu fata umana?
Dar toti dictatorii astia cu cate miliarde si-au cumparat de la americani libertatea de-a avea dictaturi si „libertatea” sa sprijine terorismul?
Isi mai aduce aminte cineva, in statele astea arabe, prietene ale SUA, cand au fost alegeri libere? Cand si-au ales oamenii de acolo liber conducatorii?! Arabia Saudita cea bogata are cel mai salbatec, primitiv, sclavagist si criminal regim politic din toate cate exista in Lumea Islamului. Teroarea si terorismul de stat si individual in lume, de aici a fost finantat si a pornit. Inclusiv cel palestinian de la Olimpiada de Vara din Munchen 1972. Ca sa nu mai amintim de Al Qaeda, Turnurile Gemene, Osama Bin Laden si toti descreieratii si dementii sustinuti material de sauditi care bantuie lume in cautare de sange, de crime si de prozeliti: ceceni, yemeniti, afgani, pakistanezi, etc.
Scarba si sictir fata de bogatia pe care o afiseaza ostentativ la televiziuni mai ales de Anul Nou, daca in  viata adevarata, drepturile si libertatile fundamentale ale omului au la ei valoarea hartiei igienice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.