S-au suparat magistratii

S-au suparat magistratii

0 82

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) considera ca CNA trebuie sa intervina si solicita incetarea oricaror presiuni prin intermediul media asupra proceselor in desfasurare, se arata intr-un comunicat al Consiliului, ca reactie la iesirile publice din cazul Gigi Becali, se arata intr-un comunicat dat publicitatii ieri. Si uite botnita ceva mai eleganta decat cea ceruta de presedinte si alti vizati de nereguli, pusa „gaozarilor”!
„Doar instantele de judecata au dreptul si obligatia sa se pronunte asupra temeiniciei unei hotarari judecatoresti, iar procedurile judiciare trebuie sa se desfasoare exclusiv in fata instantelor de judecata. In calitate de garant al independenþei justitiei, CSM solicita incetarea atacurilor la adresa vietii private a magistraþilor. Solutionarea acuzelor de orice natura trebuie sa reprezinte o stare de normalitate intr-un stat de drept in care institutiile statului sunt chemate sa aplice exclusiv legea. CSM recomanda echilibru si respect fata de reprezentantii autoritatilor judiciare si faat de lege si solicita incetarea oricaror presiuni prin intermediul media asupra proceselor in desfasurare”, se arata in comunicatul CSM.
De aceea Consiliul National al Audiovizualului (CNA) trebuie sa intervina in mod ferm pentru a stopa astfel de interventii, pretinde deodata CSM, care, pana la recentul ordin venit de la barcagiu, nu s-a simtit niciodata lezat, chiar daca s-a aruncat cu cele mai crunte traznete de catre mass-media
Ce se poate deduce din aceasta pretentie? Ca dictatura gandita nebuneste de presedintele Traian Basescu, drept raspuns la atacurile normale si indreptatite ale mass-media impotriva facaturilor acestei familii si a apropiatilor, se intinde ca o maree neagra asupra societatii noastre. Insusi Virgil Magureanu, fostul sef al SRI, deci om bine informat, cu legaturi ramase din trecute vremuri secrete, a semnalat si alte arestari, la fel ca si primarul sectorului V, vestitul Vanghelie, care, prin culoarea sa naturala, are si el legaturile sale. Iar daca ne lasam calariti de acest clan prezidential, cu bratele sale de caracatita, s-ar putea sa ajungem mai rau decat pe vremea ceausista.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.