S-au strans banii pentru Teodora, fetita Lianei Stanciu

S-au strans banii pentru Teodora, fetita Lianei Stanciu

0 131

Drama suferita de Liana Stanciu si Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, pare sa fi atins la suflet intreaga tara. Dupa ce Mihaela Radulescu a avut initiativa de a organiza o strangere de fonduri in vederea obtinerii banilor necesari operatiei micutei Teodora, intreaga tara s-a mobilizat. Fie ca a fost vorba de oameni simpli, care au dat cat au putut, de firme sau de colegi de breasla ai celor doi parinti, toate lumea a contribuit la performanta de a strange in cateva zile suma necesara efectuarii oeratiei si tratamentului, fara de care ingerasul Teodora nu poate supravietui.


??????????? Impresionati de ajutorul primit, Liana si Mita au decis sa infiinteze fundatia “Teodora”. Aceasta fundatie va avea ca principala activitate sprijinirea copiilor bolnavi de cancer. Cei doi parinti au decis ca aceasta campanie de strangere de fonduri, initiata de Mihaela Radulescu, sa continue. Cel mai important lucru, pe langa vindecarea fetitei, este ca, alaturi de Teodora, si alti copii aflati in aceeasi situatie vor putea sa efectueze tratamentul. Daca actiunea va contiuna in acelasi ritm, o parte din miile de copii cu probleme de sanatate ar putea avea o speranta. Suma de 135.644 euro stransa in cateva zile da incredere tuturor.

??????????? Speram ca, alaturi de oamenii simpli, vedetele sau firmele care au donat bani pentru aceasta cauza nobila, se vor gasi in continuare altii, care sa reuseasca sa stranga o suma cat mai mare, pentru a face mai multe familii fericite si cat mai multi copii sanatosi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.