S-au stabilit sectiile de votare pentru referendum

S-au stabilit sectiile de votare pentru referendum

0 165

Potrivit unui comunicat de presa remis de Prefectura Brasov, la nivelul judetului Brasov, prin Ordinul Prefectului Adriana Dontu, nr. 1262 din data de 31.10 2007, a fost stabilita delimitarea sectiilor de votare pentru referendumul national din 25 noiembrie 2007. Numarul sectiilor pentru referendumul national este acelasi cu cel de la alegerile europarlamentare, numerotate de la 1 la 433 cu specificatia R.V.U. Fata de alegerile europarlamentare doar in cazul a 7 localitati a fost modificata locatia pentru sediile a 10 sectii de votare.


Astfel la Victoria sectia de votare nr. 267 R.V.U va avea sediul la Corp Ciclul Primar, Liceul Teoretic I.C. Dragusanu, str. Stadionului, nr.19 (spre deosebire de sectia de votare nr. 267 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Clubul Elevilor, Str. Stadionului, nr. 18).


La Bod sectia de votare nr. 295 R.V.U. va avea sediul la Caminul Cultural, str. T. Vladimirescu, nr 263 (spre deosebire de sectia de votare nr.295 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Primaria Bod, Str. Scolii, nr. 139) iar sectia de votare nr. 296 R.V.U. va avea sediul la Scoala Generala Bod Colonie (spre deosebire de sectia de votare de la alegerile europarlamentare nr. 296 cu sediul la Gradinita de copii Bod Colonie).


La Halchiu sectia de votare nr. 331 R.V.U. va avea sediul la Scoala Generala Halchiu, corp B (spre deosebire de sectia de votare nr. 331 de la alegerile europarlamentare cu sediul in incinta localului Kredent), sectia de votare nr.332 R.V.U. va avea sediul tot la Scoala Generala Halchiu Corp B (spre deosebire de sectia de votare nr. 332 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Caminul Cultural Halchiu) iar sectia de votare nr. 333 R.V.U. va avea sediul la Scoala Generala Satu Nou, Corp A (spre deosebire de sectia de votare nr. 333 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Caminul Cultural Satu Nou).


La Maierus sectia de votare nr. 356 R.V.U. va avea sediul la Caminul Cultural Maierus (spre deosebire de sectia de votare nr 356 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Primaria Maierus, Sala de sedinte)


La Sercaia sectia de votare nr. 391 R.V.U. va avea sediul la Scoala Primara Halmeag(spre deosebire de sectia de votare nr. 391 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Caminul Cultural Halmeag).


La Ticus sectia de votare nr. 410 R.V.U. va avea sediul la Caminul Cultural Ticusu Vechi (spre deosebire de sectia de votare 410 de la alegerile europarlamentare cu sediul la Primaria Ticus)


La Vama Buzaului sectia de votare nr. 418 R.V.U. va avea sediul la Primaria Vama Buzaului (spre deosebire de sectia de votare nr. 418 de la alegerile europarlamentare cu sediul in Caminul Cultural Vama Buzaului).


Comunicat de presa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.