S-au stabilit datele licitatiei de la Rulmentul

S-au stabilit datele licitatiei de la Rulmentul

0 99

Devenita deja o telenovela, privatizarea uzinei Rulmentul SA a ajuns la un nou episod. Concret, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca si RVA Insolvency Specialist Bucuresti, lichidatorii companiei Rulmentul SA, au decis datele la care se vor realiza noile licitatii pentru vanzarea activelor companiei Rulmentul SA – pe 16 si 23 aprilie.
Lichidatorii au anutat ca pretul de pornire va fi acelasi ca la ultima vanzare – 40 de milioane de euro. Creditorii Rulmentul SA au aprobat, la solicitarea ANAF, organizarea a doua noi licitatii pentru vanzarea in bloc a activelor companiei. Aceasta no licitatie este mai interesanta deoarece in paralel se va lucra la un memoriu justificativ pentru ca, in situatia in care compania nu va fi vanduta ca un intreg, sa se treaca la o noua strategie de valorificare, de vanzare separata a bunurilor mobile si imobile. De altfel, pentru trei imobile – popicaria, o hala neterminata de pe un teren apropiat popicariei si cantina cu terenul aferent – au fost primite deja oferte de achizitie.
Licitatiile de la Rulmentul sunt reluate dupa ce compania care castigase licitatia de la finele anului trecut, Resort Tampa SRL, a fost descalificata pentru ca nu a platit suma de 35,18 milioane de euro, cu care fusese desemnata castigatoare, in termenul de 90 de zile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.