S-au gasit bani pentru Marzescu!

S-au gasit bani pentru Marzescu!

0 241

Daca ati avut ghinionul sa ajungeti in sectia de Urologie de la Spitalul Marzescu, ati putut constata conditiile insalubre si demne de anii ’80 in care sunt tratati pacientii.


De-acum inainte, insa, o parte a Sectiei arata cu totul altfel, nu chiar ca in Occident, dar pe-aproape. Gratie Consiliului Judetean, care a participat la investitie cu 50.000 de lei, si sponsorilor, de la care s-au mai adunat aproape 10.000 de lei, zona septica a Sectiei de Urologie a Pavilionului Marzescu din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov a fost renovata.


S-au igeniazat saloanele si holurile, s-au inlocuit obiectele sanitare, corpurile de ilumina, dusurile, gresia si faianta, s-a achizitionat mobilier pentru cabinete si s-a amenajat o camera de cursuri practice pentru studentii de la Medicina.


?


Ultima renovare a acestei sectii s-a facut in 1989, foarte sumar insa, si doar pentru Congresul de Urologie care s-a desfasurat la Brasov.


?


Investitiile continua


Tot cu ajutor de la Consiliul Judetean, se va investi si in renovarea zonei aseptice si a blocului operator a Sectiei de Urologie. 85.000 de lei sunt necesari pentru viitoarele reabilitari, spune dr. Ioan Scarneciu, seful Sectiei, bani care se spera ca vor fi primiti la inceputul lui februarie.


In afara acestor necesitati, sectia mai are nevoie si de aparatura, insa, cum achizitionarea ei presupune sume uriase, s-ar putea ca aceasta sa nu ajunga prea curand la destinatie, chiar daca a fost inaintat un referat in acest sens conducerii Spitalului Judetean.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.