S-au finalizat lucrarile la Baza Olimpia

S-au finalizat lucrarile la Baza Olimpia

0 55

La sfarsitul saptamanii viitoare, complexul Olimpia va fi repus in functiune. Acesta a fost modernizat de catre Consiliul Judetean Brasov. Cladirea a fost consolidata si renovata si a fost desfiintat restaurantul din incinta bazei sportive.
Lucrarile au costat aproximativ 2 milioane de euro pusi la dispozitie de Consiliul Judetean Brasov. Dupa cum precizeaza presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu si municipiul este actionar la Olimpia, dar s-a folosit de aceasta pozitie pentru a stagna si a sabota demersurile CJ. “Asta e o tactica pe care au tot folosit-o la toate asocierile pe care le-au facut cu noi… intra in afacere ca apoi sa ne saboteze”, a declarat Cancescu.”
Amatorii de tenis se vor putea bucura de terenurile de la Poalele Tampei, cele mai apreciate de brasoveni.
Sunt in curs de executie si lucrarile de reabilitare a Complexului Agrement. Patinoarul Complexului va fi si el repus in functiune in sezonul rece. Pe timp de vara pe locul patinoarului va functiona un teren de minifotbal. Si interiorul va fi refacut. Se doreste ca lucrarile sa fie gata de 1 iunie, ca un dar facut celor mici de ziua lor.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.