S-au deschis ofertele pentru tronsonul al doilea de ocolitoare

S-au deschis ofertele pentru tronsonul al doilea de ocolitoare

0 68


In cadrul procedurii de atribuire a contractului de lucrari pentru realizarea celui de-al doilea tronson al ocolitorii Municipiului Brasov, au fost deschise luni ofertele.?


Din cele 20 de societati comerciale sau asocieri de firme care au achizitionat documentatia de atribuire, doar sapte au depus oferte, respectiv Mata&Grill Amandia Corbal Portugalia, Actor SA Grecia, Spedition UMB Bacau si Concefa Sibiu in asociere, PA&CO International SRL, Vectra Service in asociere cu Recon SA, Eurostrada in asociere cu Hidroconstructia Bucuresti si Ancorad Oltenia.


Din punct de vedere al ofertei financiare, cel mai bine se prezinta Ancorad Oltenia, iar din punct de vedere al termenului de executie PA&CO International SRL, firma omului de afaceri Costel Casuneanu, care a ofertat un termen de finalizare a lucrarii de 9 luni. Criteriul de atribuire este insa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, asta insemnad o intersectie intre pret, durata de executie, capabilitate tehnica, experienta in lucrari similare. Comisia de licitatie va analiza fiecare oferta in parte si va acorda un punctaj corespunzator fiecrui criteriu in parte, urmand ca firma care se plaseaza cel mai bine sa fie declarat castigatoare si sa i se incredinteze contractul de lucrari.


Castigatoarea va fi anuntata in doua saptamani.


Tronsonul licitat este cuprins intre DN 11 (intrarea in cartierul Triaj, pe langa sediul RAT) si DN 13, iar valoarea lucrari, se situeaza in jurul sumei de 10 milioane de euro, aceasta fiind valoarea aproximativa a lucrarilor estimata de majoritatea ofertantilor (Ancorad Oltenia este singura participanta la licitatie care a ofertat sun 9 milioane de euro).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.