S-au cheltuit doua sute de milioane cu constructia lui iar acum se...

S-au cheltuit doua sute de milioane cu constructia lui iar acum se degradeaza

0 82

Mircea Sandu presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a anuntat ca s-a saturat sa i se sparga in cap oalele sparte de la Stadionul National. Dupa ce s-a platit doua sute de milioane de euro pentru constructia lui, acum stadionul incepe sa se degradeze deoarece nimeni nu are gija de el. Seful FRF, a dezvaluit de ce arena se afla intr-o stare deplorabila, dupa ce in ultima perioada a incercat fara succes sa rezolve problema cu Primarul Sorin Oprescu.

Mircea Sandu sustine ca Stadionul National este intretinut de doua persoane angajate la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB). Firma se afla in subordinea lui Sorin Oprescu si dispune de doi oameni care au grija de stadion, din care de fapt ramane doar unul!

„Cat timp nu va avea un operator privat ÅŸi se va ocupa ALPAB, saracii ei n-au ce sa faca. Sunt doar doi oameni si unul singur sta aici… Nimeni nu mai ingrijeste si nici nu mai stiu cine a tuns terenul la Dinamo cu "U" Cluj. Daca nu se iau masuri pentru refacerea de la baza cu aparatura de iluminat, cu aerarea, nu o sa avem teren. Avem un stadion, ne uităm la el si cu asta basta”, a afirmat Sandu.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.