S-au afisat subiectele pentru BAC

S-au afisat subiectele pentru BAC

0 80


Vineri, 29 februarie, a fost lansat siteul pe care sunt afisate subiectele pentru BAC. http://www.subiecte2008.edu.ro. Pentru aceia dintre dumneavoastra care doriti sa accesati direct pagina unde sunt publicate categoriile de itemi (variantele de subiecte mici din care este format subiectul de examen) pentru toate disciplinele, va oferim linkul: http://subiecte2008.edu.ro/bacalaureat/subiecte


Aceasta sectiune a website-ului contine, grupate pe discipline si subiecte, cate 300 de grupuri de itemi pentru fiecare disciplina/ modul la care se sustine proba scrisa la examenul de bacalaureat – sesiunile 2008.


Categoriile de itemi prezentate sunt supuse dezbaterii publice in perioada 1 – 31 martie. Opiniile, propunerile, sugestiile se pot transmite, prin e-mail, la adresa bacalaureat@cnceip.ro sau, prin fax, la numarul 021/ 31.03.207.


Aceste subiecte (grupe de itemi) sunt in dezbatere publica Toate propunerile si sugestiile vor fi atent analizate, activitate in urma careia se pot opera eventuale modificari, iar forma finala a grupurilor de itemi va fi publicata pe data de 12 aprilie 2008.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.