S-a stins directorul Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu

S-a stins directorul Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu

0 133

Șeful Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu, a încetat din viață, la numai 29 de ani. Horia Stancu a suferit un atac cerebral săptămâna trecută, chiar în timpul unei întâlniri la Institutia Prefectului Brașov. A fost un om dedicat meseriei, care a dorit să facă, mereu, totul, la perfecțiune. O persoană care s-a comportat ireproșabil cu subordonații, care a răspuns amiabil presei brașovene, căreia i-a furnizat mereu informațiile obiective necesare.

Prefectul Catalin Vasii a postat pe site-ul institutiei pe care o conduce un mesaj în care își exprima pierderea pe care toți brasovenii, o suferă, odată cu plecarea lui Horia Stancu dintre noi. „Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu.
În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

,,Vă mulțumim pentru toate gândurile bune, pe care le-ați transmis în ultimele zile pentru Horia și că sunteți alături de noi și acum, în aceste momente extrem de grele pentru noi. Colectivul de la DRDP Brașov este adânc întristat de această pierdere și este alături de familia îndurerată. Noi îl vom purta în suflet mereu, tot pe drum, așa cum îi plăcea lui să spună. Dumnezeu să-l odihnescă!”a spus și purtătoul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.