S-a stabilit castigatorul licitatiei pentru al doilea tronson de ocolitoare

S-a stabilit castigatorul licitatiei pentru al doilea tronson de ocolitoare

0 65

Acum doua saptamani au fost deschise ofertele pentru cel de-al doilea tronson al Ocolitoarei Brasov, cuprins intre DN 11 (intrarea in cartierul Triaj, pe langa sediul RAT) si DN 13.
Din cele 20 de firme si consortii care au achizitionat Documentatia de atribuire, doar sapte au depus oferte. Sumele ofertate au fost cuprinse intre 7,4 milioane euro (singura oferta sub 9 milioane de euro) – Ancorad Oltenia si 10,9 milioane euro – Vectra Service in asociere cu Recon SA.
Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, decizia de atribuire fiind influentata atat de pret cat si de conditiile de executie oferite, in principal termenul definalizare a lucrarii. Ca urmare a analizei ofertelor si intocmirii grilei de punctaj, a fost desemnat castigator consortiul format din firmele UMB Spedition Bacau a lui Dorinel Umbrarescu si Concefa Sibiu, a lui Horatiu Cercel. Consortiul a propus un termen de executie (inclusiv proiectul tehnic) de 10 luni contra sumei de 9,26 milioane de euro.
Sa speram ca este de bun augur, se spune ca firma lui Umbrarescu executa lucrari de calitate, durabile in timp.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.