S-a reunit și ACS SR Brașov

S-a reunit și ACS SR Brașov

0 166

După o vacanţă destul de lungă, în care incertitudinea asupra continuării activității echipei a persistat, echipa de liga a treia, ACS SR Braşov, și-a reluat pregătirile. Antrenorul Florin Stîngă s-a întâlnit cu conducerea clubului şi au pus la punct un plan, pentru ca echipa să-și continue activitatea și în sezonul de primăvară.
La prima şedinţă de pregătire, au fost prezenţi 18 jucători. Tălmaciu, Cășlariu, Lazăr, Dragomir, Negotei, Rența, Stoian, D. Popa, Danciu, Boricean, Răchișan, Stângă, Țuțu, Sandu, Nicolau, Gomboș, Ianovici, Serresse

Au lipsit motivat : Horia Popa, Cristescu, Babeiu, Rareş Mihai şi Potcoavă. Stîngă s-a gândit la câteva meciuri amicale, Olimpic Zărneşti fiind una din adversarele favorite. ACS SR Braşov se află la finalul turul campionatului pe locul 10, cu 19 puncte. În prima etapă a returului Ligii a treia, seria a treia, programată pe 7 martie, braşovenii vor juca, în deplasare, cu liderul seriei, Progresul Spartac București, meciul tur încheindu-se cu o victorie la ,,masa verde” a echipei bucureștene, pentru că ACS SR Brașov nu a avut asigurată asistența medicală la meci. D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.