S-a redeschis sauna de la Baia Neptun din Sibiu

S-a redeschis sauna de la Baia Neptun din Sibiu

0 87

In acest week-end va puteti relaxa in ambientul extraordinar al saunei Baia Neptun din Sibiu.
Lucrarile de reabilitare a saunei, demarate la jumatatea lunii iulie a anului curent, au fost deja finalizate.
Inca de marti, 26 august, sauna a fost deja deschisa din nou publicului, iar programul de functionare va fi de marti pana sambata, intre orele 8 – 20.
Echipele de lucru ale constructorului au reabilitat cabinele de sauna prin inlocuirea a 200 de metrii patrati de gresie si prin revopsirea cabinelor de odihna. In urma modernizarilor aduse la sauna de la Baia Neptun, aceasta si-a pastrat specificul roman prin arhitectura si elementele decorative.
Lucrarile demarate in anii precedenti la Complexul Baia Neptun vor continua cu cele de amenajare a curtii si a zonei verzi din fata complexului, dar si a spatiului din spatele casieriei actuale pentru birouri administrative, cele din prezent functionand in conditii improprii. De asemenea, in incinta curtii Complexului se vor realiza noi locuri de parcare.
„Lucrarile demarate in anii precedenti la Complexul Baia Neptun vor continua cu cele de amenajare a curtii si a zonei verzi din fata complexului, dar si a spatiului din spatele casieriei actuale pentru birouri administrative, cele din prezent functionand in conditii improprii. De asemenea, in incinta curtii Complexului se vor realiza noi locuri de parcare”, a declarat Carmen Campean, din cadrul Biroului de Presa al Primariei Sibiu.
Valoarea lucrarilor de reabilitare a saunei este de 37.000 lei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.