S-a nascut mostenitorul imperiului Tiriac

S-a nascut mostenitorul imperiului Tiriac

0 73

Vineri, la un spital din Paris, s-a nascut mostenitorul imperiului Tiriac. Ion Tiriac este bunicul unui nepotel, care se va numi Alexandru. Ion Ion a devenit tata dupa ce iubita acestuia, Ileana Lazariuc, a nascut mai devreme cu o saptamana decat era programat. Ileana ?a nascut prin cezariana, baietelul primind nota 10 la nastere.


??????????? Anastasia Lazariuc, mama Ileanei, s-a aratat extrem de fericita si a declarat ca abia asteapta sa plece la Paris, alaturi de un alt bunic fericit, magnatul Ion Tiriac. „Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am aflat. Am vorbit de cateva ori pana acum si cu Ileana, si cu Ion Ion. Ma bucur ca sunt bine amandoi, si fiica mea, si nepotelul. Ileana a nascut mai repede cu o saptamana. Ea trebuia sa nasca abia pe 15 martie, cand urma sa fiu si eu acolo”. Proaspata bunica va ajunge la Paris saptamana viitoare, un pic mai devreme ajungand Ion Tiriac, ambii, probabil, narabdatori sa-si cunoasca nepotelul ???????????????????????????????


??????????? In privinta nasilor micutului se pare ca Ion Ion Tiriac l-a rugat deja pe bunul sau prieten, portarul Bogdan Stelea sa fie parintele spiritual al lui Alexandru, iar acesta a acceptat. Sunt sanse mari ca nasa sa fie Lili Sandu, cea mai buna prietena a Ileanei si fosta iubita a lui Bogdan Stelea.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.