S-a lansat: Let’s Do It, Romania!

S-a lansat: Let’s Do It, Romania!

0 212

Spotul TV al campaniei „Let’s Do It, Romania!”, proiectul care isi propune sa curete intreaga tara de gunoaie intr-o singura zi, pe 25 septembrie, a fost lansat, luni, pe posturile de televiziune, dar si online, potrivit unui comunicat.
„Let’s Do It, Romania!”, proiectul ambitios care isi propune sa curete intreaga tara de gunoaie intr-o singura zi, isi doreste sa mobilizeze un numar record de romani pentru Ziua de Curatenie Nationala.
Incepand de luni, proiectul este comunicat pe canale TV, iar spotul TV adreseaza indemnul la inscriere, pentru evenimentul din 25 septembrie, prin intermediul a doua personaje reprezentative pentru poporul roman. Astfel, spotul poate fi vizionat pe Pro TV, Acasa, MTV, Pro Cinema, AXN, HBO, TVR Tg. Mures, dar si online.
Fiind un proiect national, care se adreseaza tuturor in egala masura, orice fel de sprijin este binevenit, pentru ca scopul final este unul care ii intereseaza pe toti – o Romanie curata.
„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat pana in prezent in Romania, care isi propune curatarea mormanelor de gunoi generate de oameni in arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi.
Ziua de Curatenie Nationala este 25 septembrie, data la care toti romanii sunt asteptati sa se implice. Se poate, de asemenea, stabili un record: in acest moment, Romania este tara cea mai mare care realizeaza acest proiect.
Proiectul a fost implementat cu succes in Estonia (2008), Letonia si Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) si Slovenia (aprilie 2010).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.