S-a intalnit hotzul cu prostul si Steaua moare lent !

S-a intalnit hotzul cu prostul si Steaua moare lent !

0 384

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Florin Talpan, susţine că echipa patronată de Gigi Becali n-ar avea dreptul să evolueze în Liga 1, după ce a pierdut în instanță marca „Steaua”. Din această cauză, CSA a chemat din nou în judecată clubul deținut de Gigi Becali.
„Am depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de chemare in judecată pentru a nu se mai folosi numele Steaua în activitatea comercială. Folosirea de către FCSB încalcă drepturile asupra mărcii Steaua. FCSB ar trebui să îşi modifice numele înscris la FRF şi LPF. Cei de la FCSB au refuzat să pună în aplicare acea decizie a Înaltei Curţi care spunea că nu mai au dreptul să folosească numele Steaua”. Acesta sustine ca „FRF şi LPF nu trebuia să dea dreptul celor de la FCSB să joace în Liga 1, ca o continuatoare a clubului Steaua. FRF şi LPF ar fi trebuit să pună in aplicare deciziile Înaltei Curţi”.
„FCSB nu a primit niciodată palmaresul deţinut de CSA. Palmaresul echipei de fotbal aparţine conform legii (?!) CSA Steaua în exclusivitate”, a declarat la DolceSport Florin Talpan. steaua
Pe 3 decembrie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat pe marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.
Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi, scrie DolceSport.
Tribunalul Bucureşti a respins aceasta cerere, în 17 aprilie 2012, decizie mentinuţă de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013.
Ce mai urmeaza? BECALI E GATA!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.