S-a deschis Tirgul international de carte si muzica

S-a deschis Tirgul international de carte si muzica

0 590
Anul acesta se prefigureaza a fi un adevarat festival cultural brasovean, probabil cel mai amplu din 2015. In afara celor 60 de standuri de carte, muzica, ceai si cafea, lansari de carte si expozitii, in oras, sub umbrela tirgului vor avea loc seri culturale cu expozitii de arta palstica, teatru, concerte si opera.
Cu fiecare an, anvergura targului a crescut iar numarul evenimentelor este tot mai mare, spune organizatoarea Ana Onita. Ca in fiecare din ultimii ani, tirgul are sprijinul Primariei Brasov, care sustine in paralele 10 alte proiecte culturale in Brasov.
Standurile cu carti, muzica si delicatese isi asteapta cumparatorii. Oferta este pentru toate gusturile si virstele, iar editurile au venit cu reduceri si promotii.
Printre numele prezente la tirg cu titluri noi si lansari se afla si scriitorul brasovean Doru Munteanu, care dupa multi ani de absenta, si-a publicat romanul „Secretul Crucii” ce va fi lansat in cadrul tirgului.
La targ, brasovenii vor avea ocazia sa se intilneasca cu scriitori si personalitați precum: Teo Mihailescu, Doru Munteanu, Petronela Rotar, Cezar Parlog, George Cristian Maior, Vasile Dancu, Silvan Stancel, Vali Șerban, Marius Dragomir, Carmen Gheorghe. Spectacolele ii vor avea ca protagonisti pe: Paula Seling, Mircea Baniciu, Marcian Petrescu, Grupul Folk Om Bun, Steffen Schlandt și multi alti artisti apreciati de public.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.