S-a deschis Salonul de Carte Bookfest, de la Aula Universităţii

S-a deschis Salonul de Carte Bookfest, de la Aula Universităţii

0 121

Până duminică, braşovenii au la dispoziţie zeci de mii de titluri de carte, unele abia scoase de sub tipar. Agenda evenimentului este completată de întâlniri cu scriitori ai momentului, dezbateri şi conferinţe

Până duminică, braşovenii au la dispoziţie zeci de mii de titluri de carte, unele abia scoase de sub tipar. Agenda evenimentului este completată de întâlniri cu scriitori ai momentului, dezbateri şi conferinţe.
La cea de-a patra ediţie a Salonului de Carte sunt prezente peste 50 de edituri, care au venit cu mai bine de 30.000 de titluri de carte, din cele mai variate domenii.
Mihai Mitrică, directorul Asociaţiei Editorilor din România, spune că sunt cărţile pe care editurile le pregătesc pentru Gaudeamus iar Bookfest Braşov este o foarte bună ocazie pentru braşoveni să îşi procure cărţile toamnei.
Oferta este generoasă şi pentru copii. Dacă unii ştiu exact ce să cumpere, alţii încă studiază oferta.
Târgul va fi un bun prilej pentru vizitatori să se întâlnească şi cu scriitori bine cotaţi în prezent. Între alţii, vor fi prezenţi Lucian Boia, Tatiana Niculescu Bran, Ion Stanomir, Marius Oprea. Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 20.00, până duminică.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.