S-a deschis Parcul Aventura

S-a deschis Parcul Aventura

0 65

Se pare ca, incet, dar sigur, Brasovul va oferi atractii turistice cat mai diversificate turistilor care viziteaza orasul. Din aceasta saptamana, orasul nostru are cel mai mare parc de tip „aventura” din tara, el intrecandu-l net pe celalat parc situat langa Bucuresti, un parc care insa este de dimensiuni multt mai reduse.
Desfasurat pe o suprafata de peste doua hectare de padure, Parcul Aventura a rezultat din parteneriarul incheiat intre municipalitate, prin intermediul Regiei Publice Locale a Padurilor „Kronstadt”, si un investitor elvetian. Amplasat langa lacul Noua, parcul reprezinta un sistem de trasee aeriene, alcatuite din lanturi retele de funie, poduri si podete din lemn cu diferite grade de dificultate, pentru toate varstele. Conform declaratiilor primarului george Scripcaru, prezent la eveniment, parcul face parte dintr-un proiect important de transformare a zonei Noua intr-un spatiu de agrement. Pana in vara, zona turistica va mai cuprinde un strand nou la standarde „civilizate” si o Gradina Zoologica modernizata.
„Parcul este o forma de a valorifica padurea intr-un mod ecologic, fara sa se taie nici un arbore. Sunt sigur ca aceasta locatie va fi foarte apreciata de copii, dar si de adulti”, a declarat George Scripcaru, care de dragul campaniei electorale sau nu, a incercat traseele puse la dispozitie de organizatori.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.