S-a dat startul inscrierilor la Brasov Heroes!

S-a dat startul inscrierilor la Brasov Heroes!

0 605

1 septembrie a fost prima zi in care brasovenii pot sa se inscrie la cea de-a doua editie a Cursei cu Obstacole a Comunitatii, eveniment ce se va desfasura pe 18 octombrie in zona lacului din Noua.

1 septembrie este prima zi in care brasovenii pot sa se inscrie la cea de-a doua editie a Cursei cu Obstacole a Comunitatii, eveniment ce se va desfasura pe 18 octombrie in zona lacului din Noua. Astfel cei care iubesc miscarea si care doresc ca prin sport sa sutina o cauza a comunitatii se pot inscrie la cursa.
Oricine poate sustine una din cele 14 cauze inscrise fie prin achitarea taxei de participare fie printr-o donatie. La lacul din Noua vor fi amenajate doua trasee, unul de 4 si celalalt de 7 kilometri cpe care vor fi montate mai multe obstacole pe care „eroii” trebuie sa le depaseasca.
Banii colectati din acest eveniment sunt oferiti, sub forma de finantare, organizatiilor implicate in proiect. Prima editie Brasov Heroes a reusit sa aduca impreuna 13 organizatii locale, 320 de alergatori, 150 de donatori, 10 companii partenere care au strans impreuna 45.000 de lei pentru desfasurare unor proiecte de educatie, cultura, mediu si social.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.