S-a dat start la procedurile de reatribuire a locurilor de parcare rezidenţiale...

S-a dat start la procedurile de reatribuire a locurilor de parcare rezidenţiale din municipiu

0 196

La începutul săptămânii a avut loc prima procedura pentru cartierul Astra, zona cuprinsă între Calea București și calea ferată.
La procedură au fost prezente 205 persoane, dintre care la 186 de persoane le-au fost atribuite unul sau mai multe locuri de parcare. În total au fost  atribuite 208 locuri de parcare.

Dintre acestea, 7 locuri au fost atribuite cu prioritate persoanelor cu dizabilități, 164 de  persoane au luat câte un loc, 16 persoane au luat două locuri și am avut o situație pe str. Popa Șapcă, unde, deoarece nu au fost persoane interesate, un agent economic a închiriat 5 locuri de parcare.
Pentru 14 locuri de parcare s-a organizat licitație, deoarece existau mai mulți doritori, sumele pentru care s-au închiriat aceste locuri se situează între 150 de lei și 700 de lei.

Luni, 8 aprilie, va fi organizată o nouă procedură de reatribuire locuri de parcare rezidențiale pentru parcările din zona Astra, cuprinse între Calea București și strada Carpaților.
La sfârșitul lunii trecute s-au organizat două proceduri de atribuire pentru parcări rezidențiale, una care viza parcările rezidențiale de pe strada Mihai Eminescu și cele de pe strada Colinei, și una pentru parcările rezidențialede la intersecția strada Herman Oberth cu strada Aurora.

Cele mai disputate locuri au fost cele de pe strada Colinei, unde dintre cele 15 locuri s-a licitat pentru 8 dintre acestea (4 au fost puse la dispoziția persoanelor cu dizabilități, iar 3 au fost închiriate cu tariful de bază, 144 lei/an). Cele 8 locuri pentru care s-a licitat au fost atribuite pentru sume cuprinse între 500 și 710 lei/an.
Cele mai mari sume licitate s-au ofertat în cadrul procedurii de închiriere pentru locurile de parcare de pe strada Mihai Eminescu. Din cele 28 de locuri disponibile, 22 au fost atribuite cu tariful de bază, respectiv 144 lei pe an. Pentru cele 6 locuri licitate s-au oferit următoarele sume 410 lei/an, 520 de lei/an, 900 de lei/an, 1.400 de lei/an, 1.450 de lei/an, 1.550 de lei/an.
Cele 13 locuri de parcare din zona intersecției Herman Oberth-Aurora s-au atribuit la tariful de bază de 144 de lei/an.

Sursa: NewsBv.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.