S-a calculat: 38 la sută din raportările zilnice cu cei infectați cu...

S-a calculat: 38 la sută din raportările zilnice cu cei infectați cu COVID-19 sunt anunțați în fals!

0 174

Nu mai puțin de 38% din numărul raportărilor zilnice cu privire la infecțiile cu noul tip de coronavirus ar fi în fals. Afirmația e făcută de jurnalista Adriana Vitan Balint care a calculat zilnic numărul spitalizărilor și a celor asimptomatici izolați și a ajuns la această concluzie. Ea a coroborat datele cu un comunicat al Grupului Strategic de Comunicare din – 11.09.2020 și a ajuns la concluzia că avem a face cu 38 la sută sunt anunțați în fals”.

Iată calculele ei:
Din data de 22 iulie, de când ni se comunică numărul spitalizaților și al celor asimptomatici izolați, până azi, zi de zi, adunați, sunt 61.942 de nou pozitivi.
În data de 22 iulie nu băteau cifrele cu 7.671 de persoane pozitive. Ieri nu băteau cifrele cu 31.096. Deci din 22 iulie pâna ieri, s-au umflat cifrele cu 31.096-7.671= 23.425 de persoane anunțate aiurea ca fiind pozitive, care nu se regăseau nici în spitale, nici izolate.
Știti ce înseamnă 23.425 din 61.942, raportații din 22 iulie până azi? 38%!!!!
38% sunt anunțați în fals, din cauza acestui procent de umflare a raportărilor, copiii nu merg la școală, nici cu mască, nici fără mască, nici după 8 luni de stat acasă!
Pentru că școala românească, sub liberali, are interes să scoată tâmpiți la fel de mari ca hahalerele bețive și analfabete din guvern!
”, susține Adriana Vitan Balint pe pagina ei de Facebook.

Rezultatele jurnalistei Adriana Vitan Balint sunt corecte. Datele sunt confirmate de generalul Ioan Sîrbu, fost comandant al Directiei Medicale a Armatei care declara la un post tv: ”Atunci cand una din probe este pozitiva, aparatul semnalizeaza. Si toate cele sase probe sunt declarate pozitive…. Aparatele nu sunt omologate. Structura responsabila de acest lucru (omologare n.r.) este RENAR-ul, care a refuzat pentru ca aparatele dadeau erori de plus/minus 40%” . Vezi mai mult aici: „INCREDIBIL! TESTAREA COVID, ARUNCATĂ ÎN AER! NU-I OPREȘTE NIMENI!!” Deci eroarea constatată de jurnalistă (39%) se afla lângă valoarea erorii constatate oficial (40%) în cadrul testarilor de verificare si autorizare.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.