S-a ajuns la fundul sacului : FC Braşov se poate salva doar...

S-a ajuns la fundul sacului : FC Braşov se poate salva doar cu ajutorul italienilor!

0 485

După încheierea partidei FC Braşov – Unirea Tărlungeni, reprezentantul firmei interesată de cumpărarea clubului FC Braşov, Giovanni Pellegrini, a precizat că discuţiile cu oficialii de la FC Braşov vor continua şi în această seară, când gazdele au promis că-i vor pune la dispoziţie toate documentele de care are nevoie. Apoi, luni seara, la Florenţa, va avea loc o întrunire cu patronul firmei Nilor Gropup LTD, căruia îi vor fi prezentate documente şi concluziile lui, după vizita la Braşov, pentru a fi luată o decizie, referitoare la achiziţionarea sau nu a clubului braşovean.

,,Lipsesc minim patru elemente, pentru ca FC Braşov să promoveze în prima ligă. Aceste elemente le vom dezvălui doar în cazul în care vom achiziţiona clubul. Încă nu am reuşit să vedem toate documentele, pe care le-am cerut. Vom avea încă o întâlnire astăzi, împreună cu avocaţii. Cred că sunt şanse de 50 la sută, să achiziţionăm clubul. Patronul Lorenzo Grassini va lua decizia finală, luni seara, după ce voi prezenta situaţia. Un lucru care m-a impresionat a fost vizita la antrenamentul juniorilor şi consider că este important să existe o pepinieră de juniori, aşa cum noi avem la Empoli, pentru echipa din Florenţa. Dacă vom cumpăra echipa, vom aduce şi patru jucători din Italia, chiar din prima ligă”, a declarat Giovanni Pellegrini.

De remarcat că delegaţia italiană a avut programată astăzi şi o întrevedere la Primăria Braşov.

În condiţiile în care grupul Nilor va decide achiziţionarea clubului, vor veni în scurt timp şi resursele financiare, iar clubul, incluzând aici şi Centrul de copii şi juniori, va fi salvat. În cealaltă variantă, echipa ar putea să se dezintegreze, din moment ce s-a ajuns la fundul sacului, resursele financiare fiind practic epuizate…

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.