S-a adeverit! Mohaci este oficial președintela Brașov al PRO Romania

S-a adeverit! Mohaci este oficial președintela Brașov al PRO Romania

0 177

Cele prognozate de noi în urmă cu câteva zile, repectiv ca deputatul Mihai Mohaci va deveni președinte al filialei Brașovene a partidului Pro Romania – vezi articolul ,, Mihai Mohaci președinte la PRO România filiala Brașov? – s-au adeverit.

Deputatul Mihai Mohaci, a trimis – tot cum am spus – un comunicat de presă „Începând cu data de 14.06.2019, am avut onoarea de a fi împuternicit de către preşedintele partidului PRO România, domnul Victor Ponta, cu calitatea de coordonator oficial al judeţului Braşov în relaţia cu autorităţile locale, persoane fizice sau juridice, pentru desfăşurarea activităţilor specifice partidului pe plan local.
Vreau să îi asigur pe membrii PRO România, dar şi pe toţi cei care vor dori să vină alături de noi, că vor găsi, atât în conducerea organizaţiei cât şi a echipei ce s-a alăturat partidului PRO România odată cu mine, Cătălin Leonte, Liviu Lupu, Mihai Ghirdă (toţi trei cu mulţi ani în PSD cu ani , n.r.) și mulți alții, un mod de lucru bazat pe principii de colegialitate, demnitate, onestitate şi respect.
Fiecare membru de partid este important pentru noi. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu viziunea unei administraţii moderne pro-europene – cu componente economice, culturale, de educaţie, de sănătate – în esenţă, cu tot ceea ce înseamnă viitorul unui oraş european”, a declarat azi Mihai Mohaci.

El consideră că „momentul în care PSD-ul se putea reforma s-a consumat” şi, ca urmare, este nevoie de o nouă construcţie de centru-stânga, „care să se ocupe în egală măsură atât cu stimularea iniţiativei private cât şi a mediului de afaceri”.
Uşile Pro România sunt deschise atât pentru tinerii „autentici, educaţi”,dar spune sursa citată „dorim, de asemenea, să beneficiem ți de sfatul şi experienţa celor care au realizat ceva în viaţă şi care au o expertiză însemnată pe anumite domenii de activitate”, mai arată Mohaci.
A venit momentul ca un alt gen de politică să apară şi să se facă în România. Trebuie să înţelegem acest lucru şi să oferim românilor alternativa pe care o aşteaptă pentru următoarele alegeri”, a susținut în  final acesta.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.