Ryanair in tratative cu Consiliul Judetean Brasov

Ryanair in tratative cu Consiliul Judetean Brasov

0 99


Compania aeriana irlandeza Ryanair, cea mai mare companie low-cost din lume a initiat contacte cu Consiliul Judetean Brasov, in vederea operarii pe viitorul aeroport international Brasov-Ghimbav. Reprezentantii acestei companii au avut discutii joi, la Bucuresti, cu Presedintele Comisiei de realizare a aeroportului din cadrul Consiliului Judetean Brasov, Consilierul Independent Iancu Vespasian Augustin, caruia i-au prezentat conditiile unei viitoare colaborari.


Compania irlandeza intentioneaza sa intre pe piata romaneasca are in curs de pregatire un program de zboruri inspre si dinspre Romania. Potrivit politicii companiei, aceasta nu ofera zboruri spre capitale si orasele mari ale Europei, preferand orase mai mici. Ryanair asigura 526 rute de zbor, in 26 de state, operand pe 23 de baze aeriene.


Compania si-a facut un renume din calitatea serviciilor oferite raportat la preturile foarte scazute, prezenta acesteia pe un aeroport  fiind garantul unui important aflux de pasageri. Ryanair dispune de una dintre cele mai moderne flote aeriene din lume, achizitionand periodic aparate de zbor de ultima generatie. O foarte buna optimizare a tuturor aspectelor legate de transport, permite zboruri de calitate la preturi reduse.


Speram ca prezentarea facuta viitorului aeroport si discutiile purtate vor determina alegerea Aeroportului Brasov Ghimbav printre colaboratorii Ryanair.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.