Rusii FOTE s-au instalat in Poiana Brasov

Rusii FOTE s-au instalat in Poiana Brasov

0 97
Organizatorii au pus tot sufletul in acest festival, care va fi cu siguranta unul reusit. Este parerea sefului celei mai numeroase si galonate delegatii de sporitivi care participa la FOTE, sosita prima in Poiana Brasov. Valery Kuvaev a inscris oficial echipa Federatei Ruse, care numara nu mai putin de 104 persoane si are in palmares 116 medalii.
Valery Kuvaev, seful misiunii Delegatiei Federatiei Rusea a inregistrat ieri la pranz in mod oficial echipa in competitia FOTE 2013.
Palmaresul de medalii al Federatiei Ruse la editiile de iarna ale Festivalului Olimpic al Tineretului European este de 116 medalii (56 aur, 36 argint si 24 bronz); delegatia rusa se  afla pe primul loc in clasamentul medaliilor din toate timpurile al festivalului,  atat la editiile de iarna cat si la cele de vara. Echipele de biatlon si schi fond ale Rusiei au sosit in Romania in urma cu cateva zile si au efectuat cantonamente de pregatire pre-FOTE la Cheile Gradistei. Bazele sportive, asa cum arata acum, l-au impresionat pe seful misiunii delegatiei federatiei ruse. Valery Kuvaev, seful misiunii Delegatiei Federatiei Ruse, a laudat ieri intreaga organizare a Festivalului. „Partiile din Poiana sau bazele de biatlon de la Cheile Gradistei si de sarituri de la Rasnov sunt impresionante. Cred ca organizatorii au pus tot sufletul in acest festival, un eveniment pe care toti il vor tine minte ca pe unul reusit, in care Romania s-a implicat complet”, a spus ieri Kuvaev.
Pana vineri vor ajunge in Poiana Brasov toate cele 45 de delegatii straine care participa la competitiile Festivalului Olimpic al Tineretului European. 1500 de participanti, dintre care 900 sportivi si 600 de membri ai delegatiilor sunt asteptati in cele patru locatii in care vor avea loc, din 18 februarie, intrecerile FOTE 2013.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.