Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul și...

Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul și în România…

6 461

Armata rusă va trimite echipament şi personal în Romania pentru a ajuta ţara europeană să oprească răspândirea noului coronavirus în teritoriu. Rusia va furniza vehicule, echipamente şi specialişti.
Ministrul Apărării din Rusia a spus astăzi că a pregătit nouă avioane militare cu provizii şi 100 de oameni să îi trimită în Romania împreună cu echipamente – printre care Kremlinul a spus că se vor număra dezinfectanţi şi echipamente de protecţie.
Cele opt echipe medicale includ „unii dintre cei mai buni specialişti ai ministerului Apărării în domeniul virusologiei şi al epidemiologiei, cu experienţă internaţională semnificativă în combaterea epidemiilor, precum şi echipament modern pentru diagnostic şi dezinfecţie”, a transmis ministerul.

Un avion cargo Antonov AN 124 plin cu echipamente medicale trebuie sa ajunga in Romania pe 7 aprilie. Alte 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale in decursul lunii aprilie, daca nu apar situatii neprevazute.

„Unul dintre avioane este o premiera in Romania, va fi un Antonov cu o capacitate de 740 de metri cubi. Este cel mai mare zbor de tip cargo cu destinatie medicala, echipamente medicale achizitionate din China, este primul zbor de acest gen facut de acest avion in Europa”, a spus directorul general UNIFARM, Adrian Ionel, citat de mediafax.ro

Primul avion cargo Antonov AN 124 cu echipamente medicale din China asteptat pe 7 aprilie

Antonov AN 124 este un avion rar. Este cel mai mare avion de tip cargo din lume produs in serie. Poate transporta locomotive, iahturi sau fuselaje de aeronave. Botul aeronavei poate fi lasat in jos pentru incarcarea uni volum de marfa imens, de pana la 150 de tone.
Nu este insa singurul avion incarcat cu echipamente care va ajunge luna aceasta in Romania.
Seful UNIFARM spune ca alte 12 avioane de tip cargo vor aduce marfuri necesare medicilor din linia I: masti de protectie, ochelari de protectie, combinezoane, aparatura medicala si reactivi.
Pe 9, 20 si 27 aprilie vin in tara trei avioane de tip Boeing 747 incarcate cu marfa. In acelasi timp curse regulate DHL vor aduce in tara echipamente medicale.
Pe 14 aprilie un alt Antonov AN124 va ateriza la Bucuresti din Zhengzhou, China.
Pe 15 aprilie va ateriza la Bucuresti un Boeing 747 Silkway West Airlines.
„Nu sunt singurele transporturi care vin, pentru ca mai sunt transporturi care vin si pe cale terestra, din alte zone: Olanda, Austria. Marfurile care vor veni sunt cel putin pentru 2 luni si jumatate din acest moment”, a spus Adrian Ionel.

http://superclipuri.com/

COMENTARII

  1. ”Articolul” de față este un exemplu clasic de manipulare, la care INFOBRASOV.NET și-a dat concursul cu brio.
    Sursa citată la final, SUPERCLIPURI.COM, a transmis, într-adevăr, prima parte a articolului de față, cea referitoare la presupuse declarații ale ministerului rus al apărării. Restul polologhiei reprezintă informații reale dar care nu au nicio legătură cu vreun presupus sprijin rusesc, în afara faptului că pentru transportul materialelor sanitare provenite din alte țări s-a folosit un avion rusesc de tip AN. De fapt, pentru a spori credibilitatea unei știri false, INFOBRASOV.NET a amestecat-o cu alta reală, intercalând și două poze, devenind, astfel, un factor activ într-o campanie de dezinformare.
    Un jurnalist care se respectă ar fi trebuit să verifice sursa unei informații, nu să preia de bun tot ce apare în mediul online. În mod cert nu a făcut-o pentru că ar fi constatat că sursa citată de SUPERCLIPURI.COM este virusată.

  2. La rusi se zice:” besplatnyi syr toliko v myshelovki, i to, tolko dlya vtoroi myshki!” adică cașcaval gratuit este doar în capcana de șoareci și acela e gratis doar pentru a-l doilea șoricel…

  3. o sa va para rau pentru ca ati permis rusilor sa intre in romania, Doamne fereste ce se ascunde in spatele bunavointei rusului, calul troian al rusilor

  4. CIUMA GALBENA-PNL si CIUMA-IOHANNIS sa nu uite ca ajutoarele au venit de la RUSI si CHINEZI nu de la JIDANII CIUMATI – TRUMP si MERKEL care au transformat ROMANIA in colonie JIDANEASCA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.