Rusia conduce detasat in clasamentul pe medalii la FOTE

Rusia conduce detasat in clasamentul pe medalii la FOTE

0 96
Rusia a luat un avans considerabil in clasamentul pe medalii de la Festivalul Olimpic al Tineretului European care se desfasoara in aceste zile la Brasov. Cea mai numeroasa delegatie prezenta la intreceri stransese pana marti 7 medalii de aur, 5 de argint si 2 de bronz.
Rusia este secondata de Germania, care are doua medalii de aur, una de argint si una de bronz. Pe podium se mai afla Italia si Franta, la egalitate, cu cate o medalie de aur, una de argint si doua de bronz.
Surpiza placuta este chiar Romania, care a reusit sa stranga  o medalie de aur si una de argint, ambele prin patinatorul Emil Imre. Romania este inca in fata unor tari cu mare traditie in sporturile de iarna, cum ar fi Austria, Norvegia sau Elvetia.
In aceasta seara va debuta si nationala de hochei, care insa are o misiune extrem de dificila in fata Finlandei, care a trecut luni seara de Cehia cu 10-4.
Miercuri vom avea proba de slalom fete, sarituri baieti, program scurt fete si baieti la patinaj artistic, stafeta de 2 ori 6 km si 2 ori 7,5 km, stafeta la schi fond si concursul mixt la sarituri cu schiurile. Tot miercuri, Patinoarul Olimpic va gazdui alte doua partide de hochei, Letonia – Rusia si Cehia – Romania.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.