Rusia a Provocat Ploi în România ca să aibă Vreme Bună la...

Rusia a Provocat Ploi în România ca să aibă Vreme Bună la Campionatul Mondial

0 320

Vremea neobișnuit de frumoasă din Rusia a devenit ținta unor comentarii prin care se avansează teoria că s-a acționat asupra unor modificări climatice. Oficial, chiar rușii recunosc vremea de excepție ce s-a instalat incă de la începutul Campionatului Mondial de fotbal.

Se comentează faptul ca printr-o creștere a presiunii atmosferice in anumite zone din Rusia fronturile atmosferice din zona Mării Baltice au fost deviate și așa se explică ploile și furtunile din zona României, Bulgariei sau Greciei.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu insinuează că Rusia manipulează clima pentru a avea vreme frumoasă în timpul Campionatului Mondial de fotbal. Liderul PSD este susţinut de cosmonautul Dumitru Prunariu, fost ambasador al României la Moscova.
„A observat cineva ca, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari şi la greci avem numai ploaie si furtuni?

Doua săptămâni – şi vor urma încă doua, pana la sfârşitul Cupei – Rusia se afla încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa … Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale“, a scris Ioan Mircea Pascu pe Facebook.

Cosmonautul Dumitru Prunariu a comentat la postarea lui Ion Mircea Pascu. „Ce frumos si nevinovat gandesti Puiu draga. Imi amintesc cand la Moscova in 1980 a fost Olimpiada si era o vreme ploioasa, cu jumatate de ora inainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a facut senin si asa a tinut pana dupa terminarea ceremoniei.
Eram acolo in pregatire pentru zborul cosmic. Rusii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii“, a scris Prunariu pe Facebook.

portail-cern-3

https://www.efemeride.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.