Rusia a castigat concursul Eurovision Junior

Rusia a castigat concursul Eurovision Junior

0 261

Editia din acest an a concursului Eurovision Junior, organizata in Romania, a fost castigata de simpaticele gemene Tolmachevy, din Rusia. Dragute, blonde, cu bucle, cu fete de ingerasi si niste voci absolut minunate, micutele rusoaice au incantat pe toata lumea. Ele au primit 154 de puncte, situandu-se la o distanta confortabila de restul participantilor, doar reprezentanta Belarus reusind cat de cat sa se apropie, ea obtinand ?129 de puncte. Romania, desi organizatoare, a aobtinut abia un loc 6 cu 80 de puncte, cam jumatate din cat au primit rusoaicele.


?


Clasamentul final?? arata astfel:
1. Rusia – 154 de puncte
2. Belarus – 129 de puncte
3. Suedia – 116 puncte
4. Spania – 90 de puncte
5. Serbia – 81 de puncte
6. Romania – 80 de puncte
7. Belgia – 71 de puncte
8. Cipru – 58 de puncte
9. Ucraina – 58 de puncte
10. Croatia – 50 de puncte
11. Malta – 48 de puncte
12. Olanda – 44 de puncte
13. Grecia – 35 de puncte
14. Portugalia – 22 de puncte
15. Macedonia – 14 puncte.
In conferinta de presa de la finalul concursului, gemenele Tolmachevy?? au multumit profesorilor de canto: “datorita lor am ajuns sa cantam?? asa de bine”. Dupa ce au primit trofeul Eurovision Junior 2006, ele au? spus ca isi doresc, de sarbatori, o papusa mare si un urs mare.


Cat despre organizatori, acestia sunt foarte multumiti, ei primind numeroase aprecieri pozitive din partea concurentilor, spectatorilor si telespectatorilor, informeaza TVR.
,,A fost minunat”, spune Mioara Negescu, managerul proiectului?? Eurovision Junior 2006 din partea TVR. “Toata lumea a fost foarte?? fericita. Vreau sa multumesc fiecarui om in parte din TVR, pentru?? daruirea cu care s-a implicat in acest proiect. Si directorul? Departamentului TV de la EBU, Bjorn Erichsen, a felicitat TVR pentru? profesionalismul de care a dat dovada”, a mai spus ea.

Dan Manoliu, directorul artistic al Eurovision Junior 2006, a? declarat: “S-a demonstrat ca si in Romania se pot face show-uri de? televiziune la nivel international. Echipa a fost absolut minunata,? fiecare a dat ce-a avut mai bun. Am primit multumiri si felicitari de?? la majoritatea delegatiilor pentru profesionalismul cu care am reusit? sa le punem in valoare prestatiile artistice. Am primit foarte multe? telefoane din strainatate in care mi s-a spus ca a fost cea mai buna?? editie Eurovision Junior de pana acum”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.