Ruperea PD-L?

Ruperea PD-L?

0 80

Poate ca nu iese fum fara foc si unele zvonuri sunt reale dat fiind imensa nemultumire din PDL legata de ultima remaniere si de caderea din sondaje. Elena Udrea a respins categoric, la inceputul acestei saptamani, speculatiile privind „ruperea” Partidului Democrat Liberal, prin plecarea ei si a unui grup de nemultumiti, format din fostii membri ai Partidului Liberal Democrat.
„Nu exista. Daca nu eram si eu la mijloc, puteam sa-mi pun macar o singura intrebare pe subiectul acesta. Fiind vorba si de mine, garantat nu exista aceasta varianta”, a declarat Udrea, la Pitesti, in cadrul unei conferinte de presa.
Ea a negat si posibilitatea ca Emil Boc sa paraseasca, intr-un viitor apropiat, postul de prim-ministru.
„Nu se pune problema, am trecut de aceasta prima remaniere, a fost si varianta depunerii intregului mandat. S-a ales varianta remanierii, deci pentru moment lucrurile sunt asezate”, a precizat Elena Udrea.
Varianta depunerii mandatului Guvernului Boc a fost sprijinita de multi din greii portocalii, confirmand nemultumirea sacrificarii partidului de catre Traian Basescu si luptele pentru preluarea conducerii PDL.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.