Rulmentul Brasov – la a 14-a privatizare

Rulmentul Brasov – la a 14-a privatizare

0 59

Cenusareasa industriei brasovene, intreprinderea Rulmentul Brasov, este pe cale sa fie scoasa din nou la privatizare. Motivul pentru care societatea va fi scoasa la privatizare este ca firma care a castigat licitatia de la sfarsitul anului trecut, “Tampa Resort“ SRL, nu a depus pana in acest moment nici un leu din suma 35 de milioane cu care a castigat licitatia. In aceste conditii licitatia din 18 decembrie ar putea fi anulata.
„Eu consider ca, practic, licitatia s-a anulat, pentru ca firma care a cumparat nu a platit pana acum niciun ban. Aceasta firma mai are, teoretic, o sansa de a ramane in posesia intreprinderii pe care a cumparat-o doar daca va veni, pana pe 18 martie, cu intreaga suma de 35 milioane de euro. Am ajuns totusi la o varsta in care nu mai cred ca, daca n-au platit nimic pana acum, vor veni in ultima zi cu intreaga suma de bani“, a declarat Teodor Nicolae, practician in insolventa la RVA Insolvency.
Ineditul acestei noi licitatii este ca este posibil ca la aceasta, sa fie schimbata strategia de vanzare, fabrica urmand a fi scoasa la vanzare pe bucati, incepand cu utilajele, apoi cladirile si, la final, terenul.
In ceea ce ii priveste pe reprezentantii firmei „Tampa Resort“, acestia au declarat ca nu au fost informati despre anularea licitatiei si ca vor prezenta o pozitie oficiala in urmatoarele zile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.