Rulmentul Brasov castiga punctele care ii asigura prezenta in Cupa EHF

Rulmentul Brasov castiga punctele care ii asigura prezenta in Cupa EHF

0 100

Echipa de handbal Rulmentul Brasov a reusit sa invinga fara drept de apel, cu scorul de 38-20 (18-14), formatia Tomis Constanta intr-un meci contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii Nationale de handbal feminin.

Dupa infrangere dureroasa suferita in Cupa EHF, handbalistele pregatite de Mariana Tarca au dorit sa mai indulceasca amarul care le-a cuprins atat pe ele cat si pe sustinatorii echipei. Astfel un prilej de a uita dezastrul din EHF, a fost meciul contra Tomisului, meci care s-a jucat in Sala Sporturilr „D. P. Colibasi”, si la care au asistat aproximativ 250 de specatotori. Meciul a fost dominat de brasovence, care nu le-au lasat adversarelor absolut nicio sansa de a-si face jocul. La sfarsitul partidei Mariana Tarca a afirmat: „Sincera sa fiu mi-a fost teama de acest meci. Dupa ultimele doua jocuri din Cupa EHF moralul jucatoarelor era la pamant si ar fi fost un dezastru sa fi pierdut si acest meci”.
Aceasta victorie le permite „rulmentistelor” sa ocupe locul doi in clasament si implicit sa evolueze si in sezonul viitor in Cupa EHF.
Pentru Rulmentul Brasov au marcat urmatoarele jucatoare: Neagu, Vizitiu – cate 8 goluri, Vintila, Barcan – cate 4 g., Zavragiu, Niculae, Sorodoc – cate 3 g., Bodarlau – 2 g., Raceala – 1 g Tomis: Drutu – 10 g., Mateescu – 5 g., Drilea – 2 g., Strungaru, Durac, Rusu – cate 1 g.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.