Ronaldinho nu mai este dorit la Barcelona

Ronaldinho nu mai este dorit la Barcelona

0 177

Viitorul lui Ronaldinho la FC Barcelona este pus sub semnul intrebarii. Cotidianul spaniol „AS”, a scris in editia sa de sambata ca FC Barcelona se gandeste foarte serios sa se desparta de brazilianul Ronaldinho, evocand, fara a cita sursele, un interes al gruparilor Chelsea sau AC Milan.

Un oficial al clubului catalan, citat de AS, a explicat ca „nu va exista nici o campanie pentru a-l apara pe Ronaldinho”, avand in vedere performantele sale actuale.
In schimb insa olandezul Frank Rijkaard, tehnicianul gruparii catalane, a sarit imediat in apararea jucatorului, cerand cu insistenta presei sa il lase in pace pe fotbalist. „Ronaldinho este un jucator determinant. Ronaldinho face parte din echipa si noi trebuie sa vedem performantele sale in acest ansamblu. Daca echipa nu merge bine, nu este vina unui singur jucator. Nu inteleg toata tevatura ce se face in jurul lui in acest moment. Cate pase decisive a dat? Cate goluri a marcat? Cate meciuri a decis? Lasati-l sa lucreze in liniste”,.a afirmat Rijkaard.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.