Romulus Nicolae Mailat isi recunoaste o singura vina : furtul a 13...

Romulus Nicolae Mailat isi recunoaste o singura vina : furtul a 13 euro din poseta doamnei Giovana Regianni

0 134

Televiziunille, ziarele si toata mijloacele media difuzeaza tot felul de cazuri particulare cu romani si situatia lor in Italia. Multi dintre acestia s-au plans de absenta autoritailor romane in Italia, consulatele romane neavand in nici un fel grija de cetatenii sai. Iata ca la mai bine de o saptamana de la cazul «Mailat?», transformat peste noapte in cazul «prigonirea romanilor din Italia?», sefii consulatelor romane din Italia s-au dus sa se intereseze de situatia acestui om.


??????????? Tinem sa mentionam ca verdictul a fost dat de presa italiana, de autoritatile italiene si de intreaga societate italiana cu mult inainte de a se pronunta vreun for al vreunei instante suprema. Acest individ nu a beneficiat nicio secunda de unul dintre drepturile fundamentale ale omului?: prezumtia de nevinovatie. Mai mult decat atat, am fost cu totii etichetati si stigmatizati fara drept de apel.


??????????? La intalnirea cu pricina romanul s-a prezentat, citez?: « intr-o buna forma fizica, linistit si lucid.?» Acesta a avut o intrevedere su seful sectiei consulare in cursul zilei de 8 noiembrie 2007, in care i-a relatat acestuia ca a fost tratat bine de autoritatile italiene.


??????????? El nu recunoaste sa o fi violat sau agresat fizic pe italianca Giovana Regianni, singura infractiune comisa fiind furtul a 13 euro din poseta victimei.


??????????? Singura dorinta exprimata de Mailat a fost sa fie transferat intr-un penitenciar din Romania, unde sa-si ispaseasca pedeapsa, pentru ca ii este teama de razbunarea celorlalti detinuti italieni si pentru ca vrea sa fie mai aproape de familie.


??????????? El este retinut de autoritatile italiene in penitenciarul Regina Coeli pentru o perioada de cel mult 30 de zile.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.