ROMLAG isi denunta conducerea

ROMLAG isi denunta conducerea

0 68

Iata ca a venit randul unei alte societati brasovene sa se prezinte in fata Parchetului Brasov cu reclamatii, denunturi, cereri de demitere si altele asemenea. Angajatii societatii ROMLAG au ajuns la capatul rabdarii, motiv pentru care s-au pus pe facut memorii in care semnalau o serie de fraude comise de conducerea societatii.


Cum raspunsul a intarziat sa mai apara, acestia s-au gandit sa ia cu asalt Parchetul in speranta ca vocile le vor fi auzite. Din 1996, dupa ce s-a desprins prin divizare de Rulmentul SA, „Romlag” a devenit principalul producator de cuzineti din tara, fiind o societate cu capital integral privat, unde 75,38% dintre actiuni le detine Asociatia Salariatilor „Romlag”, 22,84% SIF Transilvania si 1,77% diferite persoane fizice.


Angajatii au venit de data aceasta si cu dovezi privind aceste grave nereguli. Este vorba despre vanzarea Hotelului „Arta” din Eforie Nord, la o valoare cu mult sub pretul pietei, catre o societate care ii are ca reprezentanti tocmai pe directorii Romlag. „La data vanzarii, 4.04.2007, hotelul era compus din 44 de camere, fiecare avand grup sanitar propriu, mobilier nou, televizor si centrala termica (3 stele), fapt consemnat de DGFP Brasov, nu cum este aratat in contractul de vanzare ca ar avea 66 de camere cu WC pe hol (o stea). Hotelul a fost cumparat in 7.02.2002 cu suma de 770.215 lei, iar investitiile facute pana in prezent sunt de 751.404 lei si a fost vandut cu suma de 1.137.369 lei”, se arata in noul memoriu pe care angajatii Romlag.


Bineinteles ca banii nu au intrat in contul societatii. „La sfarsitul lunii februarie va avea loc executarea silita din partea Bancii Carpatica, la cea de-a treia, si ultima, licitatie asupra bunurilor Romlag SA facuta de catre Finante. Acestea consideram ca sunt facute voit, prin neplata catre Finante si banca a datoriilor, pentru ca prin lichidarea societatii, conducerea sa nu mai raspunda pentru infractiunile savarsite si 180 de persoane sa ramana fara loc de munca”, conluzioneaza angajatii fara drept de apel.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.