Românule să citesti! Să vezi de ce mi-am dorit să luați...

Românule să citesti! Să vezi de ce mi-am dorit să luați și voi vitamina D…

2 174

Știai că optimizarea Vitaminei D te poate proteja de infecția cu Covid 19?🧐
Da, este adevărat, așa că te invit să studiezi cu atenție ceea ce urmează să îți spun.

Oficialii din întreaga lume au decis în mod unilateral să închidă în case miliardele de oameni în urmă cu aproape 2 luni, spunându-ne tuturor că au fost nevoiți să o facă din moment ce Covidul 19 reprezenta la acel moment cea mai „serioasă” amenințare din istoria omenirii.
Tot atunci ne-au avertizat că milioanele de oameni vor muri în urma impactului cu noul coronavirus, luându-ne peste noapte toate libertățile și drepturile și fortându-ne să ne descurcăm așa cum putem.
Adoptând o tactică trasă la indigo, guvernele lumii au mințit când ne-au spus că nu e nimic mai rău pe această lume decât moartea în urma infectării cu Covid 19, dar au făcut-o fără scrupule încât să cedăm psihologic și să acceptăm pe loc aceste planuri.
Ne-au băgat cu forța în case, ne-au transformat în șomeri și ne-au terminat psihic, dându-ne cu picătura toate veștile rele, fundamentate pe clasică lozincă: „Nu vă veți putea întoarce la viața de dinainte!”
Dar în același timp au avut grijă să omită ceea ce este mai important în ecuația prevenției și a tratării unei infecții respiratorii, însă nu mă mir deloc de ce au făcut-o, fiindcă planul lor le merge perfect până acum.
Tot timpul ne-au băgat pe gât toate tratamentele posibile și imposibile care aveau să ducă la eradicarea Covidului, însă niciodată nu au pomenit ceva de aspectul profilactic care se fundamentează în primul rând pe un stil de viață sănătos, pe mișcare, cât și pe echilibrarea unor nutrienți vitali care pot sălta în mod natural sistemul imunitar, făcându-l mai robust în calea noului microb.
Între timp, au inventat teste peste teste care s-au dovedit ulterior ca fiind fals pozitive sau fals negative, îngropând definitiv speranțele noastre de a ieși mai repede din acest haos.
La fel s-a întâmplat și cu testarea experimentală a tratamentelor, cele mai multe dintre acestea fiind nevalidate în studiile clinice.
Dar au și aruncat cu multe pietre în Vitamina C, un alt nutrient vital într-o infecție. Așa se câștigă un război, nu-i așa?
Așadar, omenirea se află într-un mare impas, astfel că guvernanții au un nou pretext de a mai prelungi încă o dată și încă o dată această stare de incertitudine în care ne-am afundat, așteptând o minune din partea companiilor farmaceutice, când cea mai simplă soluție ar fi fost să recomande administrarea Vitaminei D în rândul întregii populații, până când aceasta ar fi ajuns la un nivel optim (ex. 30-70 ng/ml).
Iar în loc ca Guvernele lumii să arunce miliardele de Euro pe testele inutile care s-au dovedit a fi mai mult decât înșelătoare, cel mai simplu ar fi fost ca acele resurse să se fi dus în direcția identificării nivelului real al Vitaminei D pentru fiecare din noi. Cât ar fi durat tot procesul? Păi, am fi aflat cum stăm cu acest nutrient în max. o săptămână.
Dar cum niciunul dintre oficialii OMS-ului nu vorbește vreodată de vreun nutrient esențial, atacând numai subiectul medicamentelor de sinteză și al vaccinurilor, statele naționale nu au făcut nimic în acest sens, așteptând să le pice din cer serul salvator.

Am atras atenția asupra acestui aspect de mai multe ori în ultimele luni, spunând că o simplă Vitamină poate să întoarcă definitiv soarta unui nou virus.
Iar această vitamină care are puterea de a influența 10% din genele noastre își face și mai bine efectul dacă este administrată în echipă cu alți nutrienți precum Magneziul, Zincul, Vitamina K2 sau Vitamina C. În această combinație, Vitamina D produce un efect maxim, dar chiar și fără acești nutrienți, tot ar fi putut schimba ceva în peisajul dezolant al zilelor noastre.
Bun, răul a fost făcut, dar important este ceea ce vom face de acum înainte, în așa fel încât să învățăm din greșelile prezentului, pentru a nu le mai repeta.
Într-un studiu intitulat „The role of Vitamin D in the prevention of Coronavirus Disease 2019 infection and mortality” efectuat de către Petre Cristian Ilie🇷🇴, Simina Ștefănescu🇷🇴 și Lee Smith, cei trei au demonstrat că există o corelație directă între nivelul scăzut al Vitaminei D regăsit în mai multe țări europene și rata mortalității cauzate de Covid 19.
Da, românii noștri au demonstrat această legătură, doar că niciunul dintre guvernanții noștri care au decis să ne bage în case nu au știut de cercetările lor. Rușine!
După ce au analizat datele din 20 de state europene, au concluzionat că nivelul Vitaminei D este cel mai scăzut în rândul populației îmbătrânite în mod special în Spania, în Italia și în Elveția, fiind segmentul de vârstă cel mai vulnerabil în cazul infectării cu Covid 19.
Cu alte cuvinte, cele mai multe decese au fost înregistrate pe acest segment de vârstă, iar țările menționate anterior au fost și cele mai afectate la capitolul decese, iar dacă populația îmbătrânită ar fi avut un nivel optim al Vitaminei D, atunci poate că altfel ar fi stat situația și în statistica morților.
Iată cât de „eficiente” au fost politicile de sănătate preventivă ale acestor Guverne mondiale, însă sunt convins că nici noi nu stăm mai bine la acest capitol.
Niciunul dintre politicienii ultimilor 30 ani nu ne-a spus vreodată că este bine să avem un nivel optim al Vitaminei D, pentru a preveni afecțiunile respiratorii, nu-i așa?
În final, autorii studiului recomandă administrarea Vitaminei D pentru protecția împotriva infecției SARS- CoV2.⚠️

Un alt studiu care întărește acest raționament este „Evidence that Vitamin D Supplementation Could Reduce Risk of Influenza and COVID-19 Infections and Deaths”, publicat în urmă cu o lună și care concluzionează că un nivel ridicat al Vitaminei D este asociat cu o incidență scăzută a infecției cu Covid 19, dar și a mortalității rezultate.
Cercetătorii au analizat datele a 212 pacienți infectați cu Covid 19 în 3 spitale din Asia, iar rezultatele au fost următoarele:

-23% dintre cazurile totale au fost considerate ușoare, cu o medie a valorii Vitaminei D de 31 ng/ml;
-28% dintre cazurile totale au fost considerate obișnuite, cu o medie a valorii Vitaminei D de 27 ng/ml;
-26% dintre cazurile totale au fost considerate severe, cu o medie a valorii Vitaminei D de 21 ng/ml;
-23% dintre cazurile totale au fost considerate critice, cu o medie a valorii Vitaminei D de 17 ng/ml.


Observați ceva, nu-i așa?
Cu cât nivelul Vitaminei D a fost mai scăzut, cu atât mai mult a crescut severitatea cazurilor pacienților infectați cu Covid 19.
Astfel, 86% dintre toate cazurile înregistrate în rândul pacienților care aveau un nivel optim al Vitaminei D au fost considerate „ușoare”, în timp ce 73% din cazurile pacienților care aveau o deficiență de Vitamina D au fost severe și critice.
Aceasta este bomba anului 2020, rețineți ideea!
Dacă OMS-ul, guvernele și medicii de familie ar fi recomandat miliardelor de oameni să administreze pe termen lung Vitamina D începând cu lunile ianuarie și februarie când au constatat că virusul scapă din China, este posibil să nu mai fi vorbit astăzi de nicio pandemie.
Și dacă mă gândesc că nordicii au trecut mai ușor peste infecția cu Covid 19, atunci îmi dau seama foarte clar de ce au făcut-o.
Nu cumva sunt și cei mai mari consumatori de ulei de ficat de cod, ulei care conține în natural și Vitamina D?
Acestea sunt studiile care trebuiau analizate de către toți consilierii miniștrilor, președinților de stat sau ai OMS-ului, oameni buni, în loc de toate știrile false care ni s-au arătat la TV.

Mulți oameni au ajuns să se sinucidă în urma acestei pandemii, nu uitați.
Numai că politicienii ne-au spus să stăm în case, ca să ne ferim de soare și ca să nu beneficiem de protecția naturală a Vitaminei D preluată în urma contactului cu radiațiile ultraviolete.
Oare cât de bună a fost această decizie?
Ba mai mult decât atât, guvernanții lumii au arătat cu degetul în direcția bătrânilor, amenințându-i că o să-i țină în case până la sfârșitul anului, ca să nu beneficieze deloc de protecția Vitaminei D.
Mie nu mi se pare normal ca cele mai importante institutii din domeniul sănătății să nu ne fi informat deloc în legătură cu acest subiect,doar pentru că au interesul să așteptăm cu lunile vaccinul salvator.
Iar pierderile de mii de miliarde de Dolari poate că ar fi fost evitate dacă cineva ar fi sunat clopoțelul la timp.
Ei bine, aceasta a fost gafa secolului și nu se poate ierta niciodată.

Sfatul meu este să încercați pe cât posibil să stați la soare în următoarele luni, în așa fel încât să vă încărcați cu Vitamina D și tineți cont de aspectul esențial al acestui nutrient și după ce intrăm în toamnă, pentru a evita un nou val ce se anunță a fi la fel de „letal” ca și primul.

Rămân la părerea că gripa sezonieră este cu mult mai periculoasă decât Covidul, dar timpul ne va spune dacă este așa sau nu.
Domnilor din Grupul de Comunicare Strategică le recomand să analizeze subiectul Vitaminei D între timp, pentru ca ulterior să ne facă cele mai sigure recomandări, nu de altceva, dar „statul excesiv în casă” poate dăuna grav sănătății.
Spuneți-le oamenilor să facă băi de soare și veți vedea că nici mama Covidului nu se va mai atinge de noi și de copiii noștri.
Nu de altceva, dar eu nu vreau să mai stăm în case și după septembrie încolo. În plus, copiii noștri s-au săturat de statul cu ochii în ecranele laptopurilor câteva ore pe zi.
Școala on-line este o școală mincinoasă și nesănătoasă, asta e ideea. Nu vom ajunge nicăieri cu educația on-line. Copiii au nevoie de contactul direct cu profesorii și cu învățătorii, dar și cu colegii lor pentru a evolua în mod armonios.⚠️
Un copil are nevoie de mișcare și de soare, așa învață el cel mai bine.
Citiți, studiați și apoi veniți la noi cu cele mai eficiente și mai ieftine măsuri profilactice, doar dozajul optim al Vitaminei D costă mai puțin de 50 de bani pe zi.
Acesta este adevărul, serios, așa că haideți să trezim țara din somnul în care ați băgat-o.

Vitamina D este de 1.000 de ori mai eficientă decât toate carantinele voastre.

Încă ceva, vă recomand să vă schimbați echipa de consilieri și să o înlocuiți cu cei doi români care v-au oferit pe tavă rețeta reușitei în Covid, fiindcă sfaturile voastre ne-au adus la sapă de lemn. Iar dacă vreți să mai salvați ceva din acest an, vă sugerez să o faceți acum, altfel va fi jale mare.
Poporul e sătul să se culce cu stomacul gol, nu de altceva!
Iar în curând, soarele va fugări definitiv Covidul și când vom scăpa de el noi vom știi că Vitamina D este de 1.000 de ori mai eficientă decât toate carantinele voastre.
Doar să nu ne faceți figura și la toamnă, dar ne așteptăm la orice din partea voastră, mai ales că Mr Bill va termina între timp toată treaba, numai că noi suntem pregătiți să respingem anticorpii din seringă, bazându-ne pe cei de la mama natură.
Adevărul este că ați făcut din țânțar armăsar și că în acest mod ați batjocorit milioane de oameni, doar că nu vreți să o recunoașteți.
Ați greșit mult și văd că nu aveți de gând să vă reveniți, din moment ce ne amenințați cu starea de alertă după data de 15 mai. Rușine!
V-a fost mult mai ușor să ascultați ordinele elitelor din UE decât să căutați singuri portița de intrare din acest labirint. Iar cheița era chiar la noi acasă, asta este culmea ironiei.
Dar uite că așa s-a scris cea mai neagră perioadă a ultimilor 30 de ani! Și noi nu putem uita cum ne-ați clocit-o!
Libertate și sănătate, atât vreau pe această lume! 🇷🇴

Dr. Dumitru Balan

https://www.researchsquare.com/article/rs-21211/v1

COMENTARII

  1. De acord cu aceste recomandari, dar cred ca nu trebuie sa inteleaga oamenii ca… daca vor trece la consumarea/obtinerea de vitamina D necesara zilnic, pot sa renunte la toate recomandarile OMS.
    Specialistii acreditati ne atrag atentia ca: igiena personala spalarea mainilor etc, purtarea de masti, distanta, socializarea, trebuie sa fie luate foarte serios in considerare si aplicate e.t.c. Vitamina D ne poate ajuta in mult mai multe situatii…LUATI informati-va si veti descoperii mult mai multe beneficii…Aceasta recomandare de consumarea si importanta vitaminei D circula de aproape doi ani sau mai mult, dar a fost ignorata de multi oameni…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.