Romanii vor intra in SUA tot cu viza

Romanii vor intra in SUA tot cu viza

0 51

Cam la toate aspectele Romania este la coada UE. Tara noastra se afla printre cele 5 tari europene ai caror cetateni au nevoie in continuare de viza pentru Statele Unite

Romania figureaza, alaturi de Bulgaria, Cipru, Grecia si Polonia, pe lista celor 5 state membre ale Uniunii Europene ai caror cetateni vor avea in continuare nevoie de viza pentru a calatori in Statele Unite, anunta Deutsche Welle. Cetatenii tuturor celorlalte tari membre ale Uniunii vor putea calatori in SUA fara viza, pana la 90 de zile.

Departamentul pentru Securitate Nationala din Statele Unite a explicat ca cele 5 tari nu intrunesc criterii impuse pentru a beneficia de programul „Visa Waiver”.
„Programul „Visa Waiver” este foarte clar, este bazat pe criterii. Dorim sa ajungem la momentul in care romanii sa poata calatori in SUA fara vize, dar romanii mai au de lucru pentru a indeplini aceste criterii”, a declarat, pentru Radio Romania, asistentul pentru Europa al secretarului de stat american pentru Afaceri europene, Philip Gordon.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.