Romanii se intorc acasa

Romanii se intorc acasa

0 80

Tot mai multi romani care lucreaza in strainatate au inceput sa revina in tara pentru a petrece sarbatorile de iarna alaturi de familii, traficul la frontiera de vest crescand considerabil in ultimele zile.
Dupa cum informeaza Mihaela Les, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad, in ultimele 24 de ore, peste 28.000 de persoane au intrat in tara pe la Nadlac, Turnu si Varsand.
Majoritatea celor care au intrat in tara in ultimele zile sunt cetateni romani stabiliti in strainatate, care vin acasa pentru a petrece Craciunul si Revelionul alaturi de familie si de prieteni.
“Marea majoritate a turistilor au ales sa intre in tara prin PTF Nadlac, poate si datorita faptului ca este mai usor accesibil din punctul de vedere al retelei de drumuri, traficul crescand aici de patru ori fata de o zi obisnuita. Tocmai din acest motiv, autoritatile aradene le recomanda cetatenilor romani care asteapta rude sau prieteni din strainatate sa le transmita acestora recomandarea de a opta pentru intrarea in tara prin PTF Turnu sau Varsand, care sunt mult mai putin aglomerate”, a adaugat purtatorul de cuvant al IJPF Arad.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.